Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Documenten downloaden en afdrukken met Brother Web Connect

Documenten downloaden en afdrukken met Brother Web Connect

Gerelateerde modellen:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Documenten die naar uw account zijn geüpload, kunnen rechtstreeks naar het apparaat worden gedownload en worden afgedrukt. Documenten die andere gebruikers naar hun eigen accounts hebben geüpload om die te delen, kunnen ook naar uw apparaat worden gedownload en worden afgedrukt wanneer u gerechtigd bent om deze documenten weer te geven.

Als u wegens de ingeschakelde functie Beveiligd functieslot (beschikbaar voor bepaalde modellen) een beperkte gebruiker bent voor Brother Web Connect, kunt u de gegevens niet downloaden.

De paginabeperking van Beveiligd functieslot is ook van toepassing op afdruktaken die worden verzonden met Brother Web Connect.

image

Voor Hongkong, Taiwan en Korea:

Brother Web Connect ondersteunt alleen bestandsnamen in het Engels. Bestandsnamen in de lokale taal kunnen niet worden gedownload.