Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Documenten scannen en uploaden met Brother Web Connect

Documenten scannen en uploaden met Brother Web Connect

Gerelateerde modellen:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Upload uw gescande foto's en documenten rechtstreeks naar een webservice zonder een computer te gebruiken.

Geüploade documenten worden opgeslagen in het album From_BrotherDevice.

Raadpleeg de website van de desbetreffende service voor informatie over beperkingen, zoals het formaat van documenten of het aantal documenten dat kan worden geüpload.

Als u wegens het inschakelen van de functie Beveiligd functieslot (beschikbaar voor bepaalde modellen) beperkt bent in het gebruik van Web Connect, kunt u de gescande gegevens niet uploaden.

1. Druk op image of image om de optie [Web] weer te geven.
  2. Druk op [Web].
    image
    • Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de internetverbinding wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u op [OK]. Als u deze informatie nogmaals wilt weergeven, drukt u op [Ja].
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk dan op [OK].
  3. Druk op image of image om de service weer te geven die de host is van de account waarnaar u wilt uploaden. Druk op de naam van de service.
  4. Druk op image of image om uw accountnaam weer te geven en druk er dan op.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om deze bewerking te voltooien.