Uw stations-ID instellen

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Stel het apparaat in om uw stations-ID en de datum en tijd van de fax af te drukken bovenaan elke fax die u verzendt.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op image (Fax).
  2. Druk op Menu.
  3. Druk op image of image om de optie [Stand.instel.] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om de optie [Stations-ID] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Voer uw faxnummer (maximaal 20 cijfers) in via de kiestoetsen en druk vervolgens op OK.
  6. Voer uw telefoonnummer (maximaal 20 cijfers) in via de kiestoetsen en druk vervolgens op OK.
    Als uw telefoon- en faxnummer hetzelfde zijn, voert u nogmaals hetzelfde nummer in.
  7. Voer uw naam in met behulp van de kiestoetsen (max. 20 tekens) en druk vervolgens op OK.
    image
    • Als u tekst op uw apparaat wilt invoeren imageimage Verwante informatie: Tekst invoeren op uw apparaat

8. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Stand.instel.]>[Stations-ID]>[Fax].
  2. Voer uw faxnummer (maximaal 20 cijfers) in via de LCD en druk vervolgens op [OK].
  3. Druk op [Telefoon].
  4. Voer uw telefoonnummer (maximaal 20 cijfers) in via de LCD en druk vervolgens op [OK].
  5. Druk op [Naam].
  6. Voer uw naam in (max. 20 cijfers) via de LCD en druk vervolgens op [OK].
    image
    • Druk op image om te schakelen tussen letters, cijfers en speciale tekens. (De beschikbare tekens kunnen verschillen afhankelijk van uw land.)
    • Als u een foutief teken hebt ingevoerd, drukt u op image of image om de cursor ernaar te verplaatsen en drukt u op image. Druk op het juiste teken.
    • Om een spatie in te voegen, drukt u op [Spatie].
    • Meer gedetailleerde informatie imageimage Verwante informatie
  7. Druk op image.