Faxberichten naar een ander apparaat overzetten

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

U moet uw stations-ID instellen voordat u faxberichten naar een ander faxapparaat verzendt.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

1. Druk op Menu.
  2. Druk op image of image om de optie [Service] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op OK om [Dataoverdracht] te selecteren.
  4. Druk op image of image om de optie [Fax overdracht] weer te geven en druk vervolgens op OK.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als de LCD [Geen dataopslag] toont, zijn er geen faxen meer in het geheugen van het apparaat. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).
    • Voer het faxnummer in naar waar faxen worden doorgestuurd. Druk op Start.

MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Service]>[Dataoverdracht]>[Fax overdracht].
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als de LCD [Geen dataopslag] toont, zijn er geen faxen meer in het geheugen van het apparaat. Druk op [Sluiten].
    • Voer het faxnummer in naar waar faxen worden doorgestuurd.
  3. Druk op [Fax start].