Hjem > Fejlfinding > Fejlmeddelelser og vedligeholdelsespåmindelser

Fejlmeddelelser og vedligeholdelsespåmindelser

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W

Selv i det mest avancerede kontorprodukt kan der opstå fejl, og det kan være nødvendigt at udskifte forbrugsstoffer på et tidspunkt. Hvis dette sker, identificerer maskinen fejlen eller den krævede rutinemæssige vedligeholdelse og viser den relevante meddelelse. De mest almindelige fejlmeddelelser og vedligeholdelsespåmindelser vises i tabellen nedenfor.

Du kan korrigere de fleste fejl og afhjælpe meddelelser om rutinemæssig vedligeholdelse selv. Hvis du har brug for flere oplysninger, skal du gå ind på siden Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding for din model på support.brother.com.

Fejlmeddelelse Årsag Handling

Adgang nægtet

Secure Function Lock (Sikker funktionslås) er aktiveret.

Kontakt din administrator for at kontrollere dine indstillinger for Secure Function Lock (Sikker funktionslås).

imageimage Relaterede informationer: Brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0

Afsendelsesfejl

Scan til FTP/SFTP-profilen, Scan til netværk-profilen, Scan til SharePoint-profilen eller Scan til e-mail-server er ikke konfigureret korrekt.

Sørg for, at Scan til FTP/SFTP-profilen, Scan til netværk-profilen, Scan til SharePoint-profilen eller Scan til e-mail-server er konfigureret korrekt.

Konfigurer netværksindstillingerne.

Dokumentstop

• Papirstyrene er ikke indstillet til den korrekte dokumentstørrelse.
  • Indstillingerne passer ikke til dokumentet.
  • Der har samlet sig papirstøv på overfladen af papirfremføringsrullen eller bremserullen.
  • Dokumentet blev krøllet.
  • Den udtrækkelige outputbakke er ikke indstillet til den korrekte længde.
  • (ADS-4700W/ADS-4900W) Dokumentadskillelseskontakten er indstillet til image (Kontinuerlig fremføringstilstand) ved scanning af et dokument, der er foldet på midten.

Fjern dokumentstoppet, og gør derefter følgende:

• Juster forsigtigt papirstyrene, så de passer til dokumentets bredde. Når Scanningsformat er indstillet til Auto, og du scanner et dokument, der indeholder flere sidestørrelser, skal du lægge smalle sider lige i og så tæt på midten af maskinen som muligt. Hvis dokumentet ikke fremføres lige, skal du bruge funktionen Continous Scan (Fortløbende scanning).
  • Bekræft indstillingerne.

imageimage Relaterede informationer: Dokumentstop

• Rengør papirfremføringsrullen og bremserullen.

imageimage Relaterede informationer: Rengør scanneren og rullerne

• Ret det krøllede dokument og scan igen.
  • Indstil den udtrækkelige outputbakke til den korrekte længde.
  • (ADS-4700W/ADS-4900W) Indstil dokumentadskillelseskontakten til image (Manuel enkelttilstand).

Fejl ved USB-adgang

USB-flashdrevet blev fjernet, mens det blev tilgået.

Indsæt USB-flashdrevet.

Fjern dokumenter.

Auto-start scanningstilstand var aktiveret, mens et dokument blev indlæst.

Fjern dokumentet, og genindlæs det derefter.

Forbindelse mislykkedes

Maskinen kunne ikke få forbindelse til netværket.

Kontroller følgende:

• PIN er korrekt.
  • Du har ikke trykket på WPS-knappen på flere end en trådløse accesspoints/routere.
  • Det trådløse accesspoint/router er tændt.
  • Genstart maskinen og det trådløse accesspoint/router.

Forkert netværksnøgle

Netværksnøglen er forkert.

Bekræft netværksnøglen, og prøv igen.

Forkert PIN-kode

PIN-nummeret, der blev indtastet i Secure Function Lock (Sikker funktionslås), var forkert.

Indtast det korrekte PIN-nummer. Kontakt din administrator for at kontrollere dine indstillinger for Secure Function Lock (Sikker funktionslås).

imageimage Relaterede informationer: Brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0

Ikke nok USB-lager

Det isatte USB-flashdrev er fyldt.

Tryk på Luk, og gør så et af følgende:

• Slet ubrugte filer eller mapper fra USB-flashdrevet, og prøv igen.
  • Brug et USB-flashdrev med ledig plads.

Ikke registreret

(Scan)

Du forsøgte at tilgå en e-mailadresse, der ikke er blevet registreret i adressebogen.

Sørg for, at e-mailadressen er korrekt konfigureret.

(Secure Function Lock (Sikker funktionslås))

En bruger, der ikke er registreret i Secure Function Lock (Sikker funktionslås), har adgang til maskinen.

Kontakt din administrator for at kontrollere dine indstillinger for Secure Function Lock (Sikker funktionslås).

imageimage Relaterede informationer: Brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0

Ingen profil fundet

Ingen Scan til FTP/SFTP-profil eller Scan til Netværk-profil eller Scan til SharePoint-profil er registreret.

Konfigurer Scan til FTP/SFTP-profilen, Scan til Netværk-profilen eller Scan til SharePoint-profilen, før du bruger disse scanningsfunktioner.

imageimage Relaterede informationer: Konfiguration af en Scan til PDF-profil

imageimage Relaterede informationer: Konfiguration af en scanning til SFTP-profil

imageimage Relaterede informationer: Konfiguration af en Scan til netværk-profil

imageimage Relaterede informationer: Konfiguration af en Scan til SharePoint-profil

Intet accesspoint

Maskinen kan ikke finde et trådløst accesspoint/router, der har en aktiv WPS-funktion.

Kontroller følgende:

• Du har ikke trykket på WPS-knappen på to eller flere trådløse accesspoints/routere.
  • Genstart maskinen og det trådløse accesspoint/router.

Intet certifikat

Certifikatet findes ikke eller er beskadiget.

Konfigurer indstillingerne under Signed PDF (Signeret PDF) i menuen Administrator i Webbaseret administration.

Kan ikke finde arbejdsproces

• Arbejdsgang blev ikke oprettet.
  • Arbejdsgang blev slettet.
  • Arbejdsgang blev ikke konfigureret korrekt.

Sørg for, at arbejdsgang er oprettet og konfigureret korrekt i Brother iPrint&Scan (for Windows og Mac).

imageimage Relaterede informationer:Konfigurer scanning til arbejdsgangindstillinger ved brug af Brother iPrint&Scan

Kontroller forbindelsen

Maskinen er ikke tilsluttet netværket.

Tjek netværksforbindelsen.

Computeren og maskinen er ikke tilsluttet med et USB-kabel.

Tilslut USB-kablet. Hvis et USB-flashdrev er sat i maskinen, skal du fjerne det.

Medd. om planlagt vedl.hold.

Fremføringsrullen er blevet brugt mere end 5000 gange.

Rengør bremserullen og papirfremføringsrullen. Der kan opstå papirstop og problemer med reduceret scanningskvalitet, hvis du ikke rengør dem.

imageimage Relaterede informationer: Rengør scanneren og rullerne

PC ikke fundet

Maskinen er ikke tilsluttet computeren.

Tilslut maskinen til computeren, og prøv igen. Hvis et USB-flashdrev er sat i maskinen, skal du fjerne det.

Servertimeout

Maskinen blev afbrudt fra Scan til FTP/SFTP-profilen, Scan til netværk-profil eller Scan til e-mail-server.

Sørg for, at Scan til FTP/SFTP-profil, Scan til netværk-profil eller Scan til e-mail-server er konfigureret korrekt.

Konfigurer netværksindstillingerne.

Ubrugelig enhed

En ubrugelig enhed er sat i USB-porten.

Fjern enheden. Sluk maskinen ved at trække stikket ud af stikkontakten, og sæt det derefter i igen. Tryk på image for at tænde maskinen.

Det isatte USB-flashdrev er skrivebeskyttet.

Brug et USB-flashdrev, der ikke er skrivebeskyttet.

Udskift fremføringsrulle.

(ADS-4700W) Alle ruller er blevet brugt mere end 100.000 gange.

(ADS-4900W) Alle ruller er blevet brugt mere end 200.000 gange.

Udskift alle ruller med nye. Der kan opstå scanningsfejl, hvis du ikke udskifter delen.

imageimage Relaterede informationer: Udskift rullesættet

USB-hub understøttes ikke

Et USB-flashdrev med en hub er sat i USB-porten.

Fjern den ikke-understøttede enhed fra USB-porten.