Udskift rullesættet (ADS-4900W)

Relaterede modeller:ADS‑4900W

Din maskine er udstyret med en scannertæller, som automatisk tæller, hvor mange gange maskinen har scannet. Efter ca. 200.000 scanninger skal du muligvis udskifte rullesættet.

Efter udskiftning af rullerne, skal du nulstille tælleren for forbrugsstoffer, så maskinen begynder at tælle fra 0.

image

Papirfremføringsrulle

image

Bremserulle

1. Fjern ADF’en.
    image
  2. Tryk på udløserklappen for at åbne frontdækslet.
    image
  3. Tryk øverste venstre side af papirfremføingsrulledækslet nedad, og træk dækslet ned.
    image
  4. Træk ned i papirfremføingsrullehåndtaget.
    image
  5. Fjern papirfremføingsrullen.
    image
  6. Indsæt den nye papirfremføringsrulle i maskinen.
    image
  7. Drej håndtaget, indtil papirfremføingsrullen låser på plads.
    image
  8. Luk lågen til papirfremføringsrullen.
    image
  9. Vend maskinen om, som vist.
    image
    FORSIGTIG
    Nogle områder af maskinen kan forårsage personskade, hvis frontdækslet (det skraverede område) lukkes med tvang. Vær forsigtig, når du placerer din hånd i eller tæt på det skraverede område.
  10. Tryk begge sider af bremserulledækslet indad på samme tid, og træk dækslet ned.
    image
  11. Løft bremserullen med fingeren for at fjerne den.
    image
  12. Placer den nye bremserulles aksel i åbningen, som vist, og indsæt bremserullen i maskinen.
    image
  13. Luk lågen til bremserullen.
    image
  14. Luk frontdækslet, og vend maskinen, så den vender fremad.
    image
  15. Monter ADF’en omhyggeligt, indtil den låser på plads.
    image
  16. Tryk på image [Indstillinger]>[Maskin-info.]>[Brugstællere].
  17. For at nulstille tælleren skal du trykke på [Tæller for rulle].
  18. Når displayet viser en bekræftelsesmeddelelse, skal du trykke på [Ja].
  19. Tryk på image.