Konfiguration af en Scan til PDF-profil

Indstil en Scan til FTP-profil for at scanne og overføre de scannede data direkte til en FTP-placering.
Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 11.0 eller nyere/Microsoft Edge til Windows, Safari 12.0 eller nyere til Mac, Google Chrome til Android (4.x eller nyere) og Google Chrome/Safari til iOS (10.x eller nyere). Kontroller, at JavaScript og cookies altid er aktiveret, uanset hvilken browser du bruger.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Scan (Scanning)>Scan to FTP/SFTP/Network (Scan til FTP/SFTP / Netværk) eller Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint (Scan til FTP/SFTP/Netværk/SharePoint).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Vælg FTP, og klik derefter på Submit (Send).
  6. Klik på menuen Scan to FTP/SFTP/Network Profile (Scan til FTP/SFTP / Netværk-profil) eller Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint Profile (Scan til FTP/SFTP/Netværk/SharePoint).
  7. Vælg den profil, du vil konfigurere eller ændre.
    image

Indgår der følgende tegn: ?, /, \, ", :, <, >, | eller * kan det medføre en afsendelsesfejl.

Indstilling Beskrivelse
    Profile Name (Profilnavn)

Indtast et navn på denne serverprofil (op til 14 alfanumeriske tegn). Dette navn vises på maskinens display.

Host Address (Værtsadresse)

Indtast værtsadressen (f.eks.: ftp.eksempel.com; op til 64 tegn) eller IP-adressen (f.eks.: 192.23.56.189).

Username (Brugernavn)

Indtast et brugernavn (op til 32 tegn), der har rettigheder til at skrive data til FTP-serveren.

Password (Adgangskode)

Indtast adgangskoden (op til 33 tegn), der er knyttet til det brugernavn, du indtastede i feltet Username (Brugernavn). Indtast adgangskoden igen i feltet Retype password (Indtast adgangskoden igen).

SSL/TLS

Foretag indstillingen SSL/TLS for at scanne sikkert vha. SSL/TLS-kommunikation. Skift om nødvendigt indstillingen CA Certificate (CA-certifikat).

Store Directory (Lagermappe)

Indtast stien (op til 255 tegn) til mappen på den FTP-server, du vil sende dine scannede data til. Indtast ikke en skråstreg i begyndelsen af stien (f.eks.: brother/abc).

File Name (Filnavn)

Vælg et filnavn fra de foreliggende, forindstillede navne eller fra de brugerdefinerede navne. Du kan indstille de brugerdefinerede navne og filnavntypen i menuen Scan File Name (Scan filnavn) i navigationsmenuen.

Quality (Kvalitet)

Vælg en kvalitetsindstilling. Når Auto er valgt, kan du justere registreringsniveauet for farve fra rullelisten Auto Color detect adjust (Automatisk justering af farveregistrering).

File Type (Filtype)

Vælg den filtype, du vil bruge til det scannede dokument.

Document Size (Dokumentstørrelse)

Vælg dokumentstørrelse i listen. Dette er nødvendigt for at sikre, at den scannede fil har den korrekte størrelse.

Margin Settings (Margenindstillinger)

Juster dokumenternes margener.

File Size (Filstørrelse)

Vælg din filstørrelse.

Skip Blank Page (Spring tom side over)

Vælg indstillingen On (Til) for at fjerne tomme sider i dokumentet fra scanningsresultaterne.

Skip Blank Page Sensitivity (Følsomhed for udelad tom side)

Vælg følsomhedsniveauet for registrering af blanke sider i de scannede data. Jo højere følsomhed, desto lettere er det for maskinen at registrere blanke sider.

Multifeed Detection (Registrering af multifødning)

Registrer en multifødningsfejl.

Document Separation (Dokumentadskillelse)

Opdel et scannet billede.

Når der er blevet scannet flere dokumenter, kan du dele dokumenter op og gemme dem separat ved hjælp af denne funktion. Du kan også indstille antallet af sider til at opdele et dokument efter.

Colour/Grey TIFF Compress (Farve/Grå TIFF-komprimering)

Vælg TIFF-komprimeringsfiltypen for et dokument i farve/grå.

B&W TIFF Compress (S&H TIFF-komprimering)

Vælg TIFF-komprimeringsfiltypen for et monokromt dokument.

Scan Preview (Forhåndsvisning af scanning)

(ADS-4700W/ADS-4900W)

Få forhåndsvist de scannede resultater, før de scannede data gemmes.

2-sided Scan (2-sidet scanning)

Vælg On (Til) for at scanne begge sider af dokumentet.

Brightness (Lysstyrke)

Vælg lysstyrkeniveauet.

Contrast (Kontrast)

Vælg kontrastniveauet.

Continuous Scan (Fortløbende scanning)

Scan flere sider end ADF’ens maksimale kapacitet, og gem dem som en datafil.

Passive Mode (Passiv tilstand)

Slå indstillingen Passive Mode (Passiv tilstand) til eller fra afhængigt af din FTP-server og netværksfirewallens konfiguration. Indstillingen er som standard slået fra. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at ændre denne indstilling.

Port Number (Portnummer)

Skift indstillingen Port Number (Portnummer), der anvendes til at få adgang til FTP-serveren. Standard for denne indstilling er port 21. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at ændre denne indstilling.

8. Klik på Submit (Send).