Hjem > Scan (Scanning) > Scanning med scanningsgsfunktioner på Brother-maskinen > Scan til FTP > Overførsel af scannede data til en FTP-server

Overførsel af scannede data til en FTP-server

ADS-4300N

1. Indlæs dit dokument.
  2. Tryk på image, image eller image, som du har tilknyttet Scan til FTP-funktionen til.
    Maskinen begynder at scanne.

ADS-4700W/ADS-4900W

1. Indlæs dit dokument.
  2. Tryk på [til FTP/SFTP].
  3. De serverprofiler, du har konfigureret ved hjælp af webbaseret administration, vises. Vælg den ønskede profil. Hvis profilen ikke er fuldstændig (hvis login-kontonavn og adgangskode f.eks. mangler, eller hvis kvalitet eller filtype ikke er angivet), bliver du bedt om at indtaste de manglende oplysninger.
    image
    • Hvis du vil have forhåndsvist de scannede resultater, før de scannede data gemmes, skal du trykke på image og derefter trykke på [Prævisning]. Maskinen scanner dokumentet og viser de indscannede resultater på displayet. Hvis de indscannede resultater er fine, skal du trykke på [Start] for at gemme og afslutte behandlingen.

• Indstillingen [Forhåndsvisning af scanning] er ikke tilgængelig, hvis:

• Dokumentstørrelse er indstillet til langt papir
      • Farve er indstillet til sort-hvid
      • Filtype er indstillet til TIFF

4. Tryk på [Start].

Maskinen starter scanningen.