Hjem > Brother iPrint&Scan til Windows og Mac > Konfigurer scanning til arbejdsgangindstillinger ved brug af Brother iPrint&Scan

Konfigurer scanning til arbejdsgangindstillinger ved brug af Brother iPrint&Scan

Følgende forhold skal være opfyldt for at kunne bruge Scan til arbejdsgang:

• Windows

• Scannerdriveren er installeret.

Download og installer driveren på support.brother.com.

• Standardindstillingerne er konfigureret til scanning fra maskinen.

Konfigurer indstillingerne ved at følge vejledningen på skærmen i Maskinens scanningsindstillinger skærmbilledet.

• Mac

• iPrint&Scan Push Scan Tool er installeret.

Download og installer iPrint&Scan Push Scan Toolsupport.brother.com.

• Standardindstillingerne er konfigureret til scanning fra maskinen.

På startskærmen i Brother iPrint&Scan skal du klikke på Maskinens scanningsindstillinger>Vælg mappe ... og gemme, hvor det er relevant. Fuldfør processen ved at følge vejledning på skærmen.

Opret en arbejdsgang

1. På startskærmen i Brother iPrint&Scan skal du klikke på Opret workflow.
  2. Opret en arbejdsgang ved at følge vejledning på skærmen.

Konfigurer arbejdsgange

1. På startskærmen i Brother iPrint&Scan skal du klikke på Maskinens scanningsindstillinger>Workflow.
  2. Vælg den arbejdsgang, du vil vise, når arbejdsgangknappen er trykket på maskinen, og klik på OK.

Rediger eller slet arbejdsgangen

1. På startskærmen i Brother iPrint&Scan skal du klikke på imageProgramindstilling>Administration af workflow.
  2. Vælg den arbejdsgang, du vil redigere eller slette, og klik på enten Rediger eller Slet.