Hjem > Fejlfinding > Fejlmeddelelser og vedligeholdelsespåmindelser > Fejlmeddelelser ved brug af funktionen Brother Web Connect

Fejlmeddelelser ved brug af funktionen Brother Web Connect

Relaterede modeller:ADS‑4700W / ADS‑4900W
Din Brother-maskine viser en fejlmeddelelse, hvis der opstår en fejl. De mest almindelige fejlmeddelelser vises i oversigten nedenfor.

De fleste fejl kan du rette selv. Hvis du har brug for flere tips, kan du gå ind på siden Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding for din model på support.brother.com.

Forbindelsesfejl

Fejlmeddelelser

Årsag

Handling

Tilslutningsfejl 02

Maskinen har ikke forbindelse til et netværk.
  • Kontroller forbindelsen.
  • Hvis der blev trykket på indstillingen til web eller Apps kort tid efter, at maskinen blev tændt, er der muligvis ikke etableret forbindelse til netværket endnu. Vent, og prøv igen.

Tilslutningsfejl 03

• Netværks- eller serverindstillingerne er ikke korrekte.
  • Der er et problem med netværket eller serveren.
  • Kontrollér, at netværksindstillingerne er korrekte, eller vent, og prøv igen senere.
  • Hvis der blev trykket på indstillingen til web eller Apps kort tid efter, at maskinen blev tændt, er der muligvis ikke etableret forbindelse til netværket endnu. Vent, og prøv igen.

Tilslutningsfejl 07

Dato- og klokkeslætsindstillingerne er ikke korrekte. Indstil datoen og klokkeslættet korrekt. Bemærk, at indstillingerne for dato og klokkeslæt er nulstillet til fabriksindstillingerne, hvis strømkablet til maskinen tages ud.

Godkendelsesfejl

Fejlmeddelelser

Årsag

Handling

Godkendelsesfejl 01

Den PIN-kode, du indtastede for at få adgang til kontoen, er forkert. PIN-koden er det firecifrede nummer, der blev indtastet, da kontoen blev registreret på maskinen. Indtast den korrekte PIN-kode.

Godkendelsesfejl 02

Det midlertidige id, der blev indtastet, er ikke korrekt. Indtast det korrekte midlertidige id.
Det midlertidige id, der blev indtastet, er udløbet. Et midlertidigt id er gyldigt i 24 timer. Anmod om adgangen Brother Web Connect igen, og modtag et nyt midlertidigt id, og brug det nye id til at registrere kontoen på maskinen.

Godkendelsesfejl 03

Det navn, du har indtastet som displaynavn, er allerede registreret til en anden bruger af tjenesten. Indtast et andet displaynavn.

Serverfejl

Fejlmeddelelser

Årsag

Handling

Serverfejl 01

Maskinens godkendelsesoplysninger (skal bruges til at få adgang til tjenesten) er udløbet eller ugyldige. Anmod om adgang til Brother Web Connect igen for at få et nyt, midlertidigt id, og brug derefter det nye id til at registrere kontoen på maskinen.

Serverfejl 03

Der kan være et af følgende problemer med den fil, du prøver at overføre:
  • Filen overskrider tjenestens grænse for antal pixel, filstørrelse osv.
  • Filtypen understøttes ikke.
  • Filen er beskadiget.
Filen kan ikke bruges:
  • Kontrollér tjenestens begrænsninger for størrelse eller format.
  • Gem filen som en anden type.
  • Få en ny version af filen, som ikke er ødelagt, hvis det er muligt.

Serverfejl 13

Der er et problem med tjenesten, og den kan ikke bruges i øjeblikket. Vent, og prøv igen. Hvis du får meddelelsen igen, skal du få adgang til tjenesten fra en computer for at kontrollere, om den er utilgængelig.

Genvejsfejl

Fejlmeddelelser

Årsag

Handling

Genvejsfejl 02

Genvejen kan ikke bruges, fordi kontoen blev slettet, efter at genvejen blev registreret. Slet genvejen, og registrer derefter kontoen og genvejen igen.