Hjem > Feilsøking > Nullstille Brother-maskinen

Nullstille Brother-maskinen

Velg fra følgende nullstillingsfunksjoner:

• Nullstilling av maskin (ADS-1350W/ADS-1800W)

Nullstiller alle maskininnstillingene du har endret.

Nettverksinnstillingene er ikke påvirket av denne nullstillingen.

• Nullstill nettverk (ADS-1350W/ADS-1800W)

Nullstill nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillingene (inkludert IP-adresseinformasjon).

• Nullstilling av adressebok (ADS-1800W)

Nullstill adresseboken for å slette all eksisterende kontaktinformasjon.

• Nullstill alle innstillinger

Nullstill alle maskinens innstillinger til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.

Vi anbefaler på det sterkeste at du gjør dette når maskinen skal avhendes.

ADS-1300/ADS-1350W

1. Gjør ett av følgende:
    • Windows

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinlisten og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy på venstre navigasjonslinje og deretter på Fjernoppsett.

• Mac

Finder-menylinjen, klikker du på >Programmer>Brother, velger modellnavnet og dobbeltklikker deretter på Brother Remote Setup-ikonet.

Hvis Søk etter enheter dialogboksen vises, velger du modellnavnet og klikker deretter på Koble til.
    image
    (ADS-1350W) Hvis maskinen er koblet til via et nettverk, anbefaler vi å bruke Webbasert administrasjon til å konfigurere innstillingene til skanneren.
  2. Klikk på Maskininformasjon-menyen i det venstre navigasjonspanelet.
  3. Klikk på Nullstill-knappen for innstillingene du vil nullstille.
  4. Klikk på OK for å lukke vinduet for Fjernoppsett.

ADS-1800W

1. Trykk på image [Innstillinger]>[Innledende oppsett]>[Nullstill].
  2. Trykk på det nullstillingsalternativet du vil bruke.
  3. Trykk på [OK] i to sekunder for å starte maskinen på nytt.