Hjem > Feilsøking > Nullstille brukstellerne

Nullstille brukstellerne

Etter utskiftning av maskindeler, må du nullstille brukstellerne slik at du kan begynne å telle fra 0.

ADS-1300/ADS-1350W

1. Gjør ett av følgende:
    • Windows

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinlisten og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy på venstre navigasjonslinje og deretter på Fjernoppsett.

• Mac

Finder-menylinjen, klikker du på >Programmer>Brother, velger modellnavnet og dobbeltklikker deretter på Brother Remote Setup-ikonet.

Hvis Søk etter enheter dialogboksen vises, velger du modellnavnet og klikker deretter på Koble til.
    image
    (ADS-1350W) Hvis maskinen er koblet til via et nettverk, anbefaler vi å bruke Webbasert administrasjon til å konfigurere innstillingene til skanneren.
  2. Klikk på Maskininformasjon-menyen i navigasjonsruten til venstre.
  3. I seksjonen Gjenværende levetid, trykk på knappen Nullstill i alternativet Papirrulle eller Separasjonsplate.
  4. Klikk på OK for å lukke vinduet for Fjernoppsett.

ADS-1800W

1. Trykk på image [Innstillinger]>[Maskininformasjon.]>[Brukstellere].
  2. Hvis du vil nullstille telleren for rullen, trykker du på [Teller for inntrekksvalse].
  3. Hvis du vil nullstille telleren for separasjonsplaten, trykker du på [Teller for skillepute].
  4. Når pekeskjermen viser en bekreftelsesmelding, trykker du på [Ja].
  5. Trykk på image.