Hjem > Feilsøking > Feil- og vedlikeholdslamper

Feil- og vedlikeholdslamper

Relaterte modeller:ADS‑1300 / ADS‑1350W

LED-indikasjonene på kontrollpanelet er forklart i denne tabellen.

Hvis det oppstår en feil som du ikke kan fjerne selv, kan du kontakte Brother-forhandleren eller Brothers kundeservice.

Feilindikator Strømindikator Beskrivelse
image
image
LED er av.
image
image
LED er på.
image
image
LED blinker.

Når image (USB-lampe) er av.

Feilindikator
Strømindikator
Maskinstatus
image
image
Feil på fastvareoppdatering

Denne maskinen kan ikke starte opp. Gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads og last ned og installer den nyeste fastvaren.

image
image

Dokumentstopp

Fjern papirstoppen. Hvis du skanner et langt dokument, velger du Langt papir fra Skannestr.- eller Dokument størrelse-rullegardinlisten.

Feil med inntrekking av dokument

Maskinen kan ikke trekke inn dokumentet. Åpne frontdekselet og ta ut dokumentet. Lukk frontdekselet og legg i dokumentet igjen.

Frontdekselet er åpent

Frontdekselet er åpent.

Tilgangsfeil (Skann til PC)

• USB-kabelen er ikke koblet til maskinen. Koble til USB-kabelen.
  • (ADS-1350W) Hvis maskinen er koblet til via et nettverk, må du konfigurere innstillingen for skannemål ved hjelp av Webbasert administrasjon.

Matevelgeren er feil plassert, eller både ADF-en og kortåpningen er matet med et dokument og et kort.

• Plasser matevelgeren på venstre side for skanning fra ADF og på høyre side for skanning fra kortåpningen.
  • Legg inn i enten ADF-en eller kortåpningen, alt etter som hvor du vil skanne fra.

Fastkjørt plastkort

Fjern det fastkjørte plastkortet. Hvis du har satt inn et preget kort, må du sørge for at den pregede siden vender oppover i kortåpningen.

Minnet er fullt

Maskinens minne er fullt. Trykk på image for å slette data lagret i maskinens minne.

• Feil på nettverkstilkobling (ADS-1350W)

Hvis du vil starte Wireless Direct og trådløst nettverk på nytt, åpner du frontdekselet og trykker på image og image samtidig i fem sekunder. Bruk denne funksjonen til å løse problemer med det trådløse nettverket.

• Feil på Wireless Direct-tilkobling (ADS-1350W)

Hvis du vil starte Wireless Direct, åpner du frontdekselet og trykker på image og image samtidig i fem sekunder.

• Feil på trådløs nettverkstilkobling (ADS-1350W)

Hvis du vil starte trådløst nettverk på nytt, åpner du frontdekselet og trykker på image og image samtidig i fem sekunder.

image
image

Oppdatere fastvaren

Fastvareoppdatering pågår. Vent til oppdateringen er fullført.

image
image

Telleren for planlagt vedlikehold har overskredet 5000.

Bekreft gjenværende levetid i Maskininformasjon-dialogboksen ved bruk Fjernoppsett.

Hvis telleren for planlagt vedlikehold har overskredet grensen, må du rengjøre maskinen omgående. Hvis du ikke gjør det, kan dokumentstopp og problemer med papirmating oppstå. Etter rengjøring av maskinen nullstiller du telleren for planlagt vedlikehold ved bruk av Fjernoppsett. imageimage Beslektet informasjon:Rengjøre skanneren og rullene

(ADS-1350W) Hvis maskinen er koblet til via et nettverk, anbefaler vi å bruke webbasert administrasjon til å sjekke informasjonen.

Inntrekningsrullen har blitt brukt mer enn 100 000 ganger.

Separasjonsplaten er brukt mer enn 10 000 ganger.

Bekreft gjenværende levetid i Maskininformasjon-dialogboksen ved bruk Fjernoppsett.

Hvis inntrekningsrullen eller separasjonsplaten har overskredet bruksgrensen, må du bytte dem ut og deretter nullstille rulletelleren ved bruk av Fjernoppsett. imageimage Beslektet informasjon: Nullstille brukstellerne

imageimage Beslektet informasjon:Bytte separasjonsplaten

imageimage Beslektet informasjon:Bytte inntrekningsrullen

(ADS-1350W) Hvis maskinen er koblet til via et nettverk, anbefaler vi å bruke webbasert administrasjon til å sjekke informasjonen.

Rengjøre sensorene.

imageimage Beslektet informasjon:Rengjøre sensorene

image
Hvis du vil ha mer informasjon om feil, kan du kontrollere maskinens status i Brother iPrint&Scan (for Windows og Mac).

Når image(USB-lampe) er PÅ.

Feilindikator
Strømindikator
Maskinstatus
image
image

Tilgangsfeil (Skann til USB)

• En USB Flash-stasjon er ikke satt inn i maskinen. Sett inn en USB Flash-stasjon.
  • USB Flash-stasjonen ble fjernet under lesing/skriving av data på den. Sett inn USB Flash-stasjonen igjen.

Ubrukelig enhet

• En USB-enhet som ikke er støttet er koblet til USB-porten. Fjern enheten.
  • USB Flash-stasjonen er skrivebeskyttet. Fjern skrivebeskyttelsen og prøv på nytt.

For mange filer på USB (Skann til USB)

Maskinen kan ikke lagre til en USB Flash-stasjon hvis den inneholder for mange filer. Fjern USB Flash-stasjonen, og gjør deretter ett av følgende:

• Slett ubrukte filer eller mapper fra USB Flash-stasjonen, og prøv deretter på nytt.
  • Bruk en USB Flash-stasjon med ledig plass.

Når image(USB-lampe) blinker.

Feilindikator
Strømindikator
Maskinstatus
image
image
USB-strømmen er utilstrekkelig.
  • Når du bruker en USB Type-C-kabel, må du bruke en datamaskin med en USB Type-C-port som støtter 15 W eller mer.
  • Bruk kun en sertifisert USB Type-C-kabel.