Hjem > Feilsøking > Kontroller serienummeret

Kontroller serienummeret

ADS-1300/ADS-1350W

1. Gjør ett av følgende:
    • Windows

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinlisten og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy på venstre navigasjonslinje og deretter på Fjernoppsett.

• Mac

Finder-menylinjen, klikker du på >Programmer>Brother, velger modellnavnet og dobbeltklikker deretter på Brother Remote Setup-ikonet.

Hvis Søk etter enheter dialogboksen vises, velger du modellnavnet og klikker deretter på Koble til.
    image
    Hvis maskinen er koblet til via et nettverk, anbefaler vi å bruke webbasert administrasjon til å sjekke informasjonen.
  2. Klikk på Maskininformasjon-menyen i det venstre navigasjonspanelet.
    Vinduet viser Serienummer.

ADS-1800W

• Trykk på image [Innstillinger]>[Maskininformasjon.]>[Serienr.].
    LCD-skjermen viser [Serienr.].