Hjem > Network (Nettverk) > Nettverksfunksjoner > Tilbakestill nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillingene

Tilbakestill nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillingene

Relaterte modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W
Du kan bruke maskinens kontrollpanel eller webbasert administrasjon til å nullstille maskinens nettverksinnstillinger til standard fabrikkinnstillinger. Dermed tilbakestilles all informasjon, slik som passord og IP-adresse.

ADS-1350W

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du under maskinen, angitt med "Pwd". Endre standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på Administrator>Reset Menu (Nullstill meny).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Under Network (Nettverk) klikker du på Reset (Nullstill).
    Bekreftelsesmeldingen for nullstilling vises.
  6. Klikk på Yes (Ja) for å starte maskinen på nytt.
    image
    Hvis du vil nullstille nettverksinnstillingene til fabrikkinnstilling ved hjelp av maskinens kontrollpanel, åpner du frontdekselet og deretter holder du inne image og image samtidig i fem sekunder.

ADS-1800W

1. Trykk på image [Innstillinger]>[Nettverk]>[Nullstilling av nettverk].
    Bekreftelsesmeldingen for nullstilling vises.
  2. Trykk på [OK] i to sekunder.
    Maskinen vil starte på nytt.