Hjem > Network (Nettverk) > Nettverksfunksjoner > Synkronisere klokkeslettet med SNTP-serveren via Webbasert administrasjon > Konfigurere SNTP-protokollen ved hjelp av Internett-basert styring

Konfigurere SNTP-protokollen ved hjelp av Internett-basert styring

Relaterte modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W
Konfigurer SNTP-protokollen for å synkronisere klokkeslettet maskinen bruker for pålitelighetskontroll med klokkeslettet på SNTP-tidsserveren.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i enkelte land.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du under maskinen, angitt med "Pwd". Endre standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på Network (Nettverk)>Network (Nettverk)>Protocol (Protokoll).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Merk av for SNTP for å aktivere innstillingene.
  6. Klikk på Submit (Send inn).
  7. Start Brother-maskinen på nytt for å aktivere konfigurasjonen.
  8. Klikk på Advanced Settings (Avanserte innstillinger) ved siden av SNTP-avkrysningsboksen og konfigurer innstillingene etter behov.
    Alternativ
    Beskrivelse
    Status
    Viser om SNTP-protokollen er aktivert eller deaktivert.
    Synchronization Status (Synkroniseringsstatus)
    Bekreft den siste synkroniseringsstatusen.
    SNTP Server Method (SNTP-servermetode)
    Velg AUTO eller STATIC (STATISK).
    • AUTO

Har du en DHCP-server i nettverket, vil SNTP-serveren hente adressen fra den serveren automatisk.

• STATIC (STATISK)

Skriv inn adressen du vil bruke.

Primary SNTP Server Address (Adresse til primær SNTP-server)

Secondary SNTP Server Address (Adresse til sekundær SNTP-server)

Skriv inn serveradressen (opptil 64 tegn).

Sekundær SNTP-serveradresse brukes som reserve for primær SNTP-serveradresse. Hvis den primære serveren ikke er tilgjengelig, kontakter maskinen den sekundære SNTP-serveren.

Primary SNTP Server Port (Port for primær SNTP-server)

Secondary SNTP Server Port (Port for sekundær SNTP-server)

Skriv inn portnummeret (1–65535).

Sekundær SNTP-serverport brukes som reserve for primær SNTP-serverport. Hvis den primære porten ikke er tilgjengelig, kontakter maskinen den sekundære SNTP-porten.

Synchronization Interval (Synkroniseringsintervall)
    Skriv inn antall timer mellom forsøk på serversynkronisering (1-168 timer).
  9. Klikk på Submit (Send inn).