Hjem > Scan (Skann) > Skanne med skannefunksjonene på Brother-maskinen > Endre innstillinger for Skanne-knappen fra Brother iPrint&Scan

Endre innstillinger for Skanne-knappen fra Brother iPrint&Scan

Med Brother iPrint&Scan kan du endre innstillingene for maskinens Skann-knapp.

ADS-1300/ADS-1350W

1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows:

Dobbeltklikk på image(Brother iPrint&Scan)-ikonet på datamaskinens skrivebord.

Mer informasjon imageimage Beslektet informasjon

• Mac:

I menylinjen Finder klikker du på >Programmer, og deretter dobbeltklikker du på iPrint&Scan-ikonet.

Brother iPrint&Scan-skjermbildet vises.
    MERK

Laste ned det nyeste programmet:

• For Windows:

Gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads og last ned og installer Brother iPrint&Scan.

• For Mac:

Last ned og installer Brother iPrint&Scan fra Apple sin App Store.

2. Hvis Brother-maskinen din ikke er valgt, klikker du på knappen Velg din maskin og følger deretter skjerminstruksjonene for å velge Brother-maskinen.
  3. Klikk på Maskinens skanneinnstillinger-knappen og følg deretter instruksjonene på skjermen.
    Introduksjon av funksjonene-vinduet vises.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Når du kobler til med en USB-kabel:

Klikk på Neste.

• (ADS-1350W) Ved tilkobling via nettverk:
      1. Klikk på Angi skannemål.

Vinduet Webbasert administrasjon vises.

2. Følg skjerminstruksjonene for å konfigurere eller bekrefte Scan Destination (Skannemål)-innstillingene.
      3. Gå tilbake til Introduksjon av funksjonene-vinduet og kryss av i Skannemål bekreftet-avmerkingsboksen.
      4. Klikk på Neste.
  5. Når vinduet Maskinens skanneinnstillinger vises, velger du knappen du vil konfigurere skanneinnstillingene for. Innstillingene kan omfatte dokumentstørrelse, farge og oppløsning.
  6. Hvis du vil endre innstillingene for skannemålet ved hjelp av Fjernoppsett eller webbasert administrasjon, for eksempel tilordning av knapp 1 og skannedestinasjon, klikker du på Angi skannemål, og følger deretter skjerminstruksjonene.

ADS-1800W

1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows:

Dobbeltklikk på image(Brother iPrint&Scan)-ikonet på datamaskinens skrivebord.

Mer informasjon imageimage Beslektet informasjon

• Mac:

I menylinjen Finder klikker du på >Programmer, og deretter dobbeltklikker du på iPrint&Scan-ikonet.

Brother iPrint&Scan-skjermbildet vises.
    MERK

Laste ned det nyeste programmet:

• For Windows:

Gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads og last ned og installer Brother iPrint&Scan.

• For Mac:

Last ned og installer Brother iPrint&Scan fra Apple sin App Store.

2. Hvis Brother-maskinen din ikke er valgt, klikker du på knappen Velg din maskin og følger deretter skjerminstruksjonene for å velge Brother-maskinen.
  3. Klikk på Maskinens skanneinnstillinger-knappen, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å endre skanneinnstillingene, slik som dokumentets størrelse, farge og oppløsning.