Hjem > Innføring i din Brother-maskin > Få tilgang til Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Få tilgang til Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Bruk Brother iPrint&Scan for Windows og Mac til å skanne fra datamaskinen din.
  • Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i land som er underlagt gjeldende eksportbestemmelser.
  • Slik laster du ned den nyeste versjonen:

• For Windows:

Gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads og last ned og installer Brother iPrint&Scan.

• For Mac:

Last ned og installer Brother iPrint&Scan fra Apple sin App Store.

Hvis du blir bedt om det, installerer du driveren og programvaren som trengs for å bruke maskinen. Last ned maskinens nyeste driver og programvare fra modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads.

1. Gjør ett av følgende:
    • Windows 11

Klikk på image>Alle apper>Brother>Brother iPrint&Scan.

• Windows 10

Klikk på image>Brother>Brother iPrint&Scan.

image

Det faktiske skjermbildet kan se annerledes ut avhengig av programversjonen.