Hjem > Scan (Skann) > Skanne med skannefunksjonene på Brother-maskinen > Begrense skannefunksjoner fra eksterne enheter

Begrense skannefunksjoner fra eksterne enheter

Relaterte modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W
Med denne funksjonen kan du begrense skannefunksjoner fra eksterne enheter.
  • Vi anbefaler at du bruker den nyeste versjonen av disse nettleserne:
    • Microsoft Edge, Firefox og Google Chrome for Windows
    • Safari, Firefox og Google Chrome for Mac
    • Google Chrome for Android
    • Safari og Google Chrome for iOS
  • Kontroller at JavaScript og informasjonskapsler alltid er slått på – uansett hvilken webleser du bruker.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du under maskinen, angitt med "Pwd". Endre standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på Scan (Skann)>Scan from PC (Skann fra PC).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Deaktiver Pull Scan (Trekk skanning)-alternativet.
  6. Klikk på Submit (Send inn).