Konfigurere skanneinnstillinger for Webtjenester-protokollen

Relaterte modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W
  1. Hold nede image-tasten og trykk på image på datamaskinens tastatur for å kjøre Kjør.
  2. Skriv "control printers" i Åpne:-feltet og klikk på OK.
    image
    Enheter og skrivere -vinduet vises.
    image
    Hvis Enheter og skrivere -vinduet ikke vises, klikker du på Vis flere enheter >Flere enheter og skriverinnstillinger .
  3. Høyreklikk på maskinikonet, og velg deretter Skannerprofiler.... Dialogboksen Skannerprofiler vises.
  4. Velg skanneprofilen som du vil bruke.
  5. Kontroller at skanneren som er valgt på Skanner-listen, er en maskin som støtter webtjenester for skanning, og klikk deretter på Bruk som standard-knappen.
  6. Klikk på Rediger....
    Rediger standardprofil-dialogboksen vises.
  7. Velg innstillingene Kilde, Papirstørrelse, Fargeformat, Filformat, Oppløsning (ppt), Lysstyrke og Kontrast.
  8. Klikk på Lagre profil-knappen.
    Disse innstillingene brukes når du skanner via webtjenester-protokollen.

Hvis maskinen ber deg om å velge et skanneprogram, velger du Windows Faksing og skanning fra listen.