Skann med webtjenester fra Brother-maskinen (Windows 10 og Windows 11)

Relaterte modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W

ADS-1350W

Hvis du har installert driveren for skanning via Webtjenester, kan du bruke Webtjenester til skanning ved å trykke på image.

Før skanning skal Webbasert administrasjon startes, og på venstre navigasjonslinje klikker du på Scan (Skann)>Scan Destination (Skannemål). I feltet Button 1 (Knapp 1) velger du alternativet WS Scan (WS-Scan).

1. Trykk på image som du har tilordnet funksjonen Web Service Scan (webtjenesteskanning) til.
    Maskinen starter skanningen.

ADS-1800W

Hvis du har installert driveren for skanning via webtjenester, kan du få tilgang til webtjenesters skannemeny på Brother-maskinens LCD-skjerm.

Enkelte tegn i meldingene som vises på LCD-skjermen kan bli erstattet med mellomrom hvis språkinnstillingene i operativsystemet ditt er forskjellig fra Brother-maskinen din.

1. Trykk på image eller image for å vise [WS-skanning], og trykk på den.
  2. Trykk på skannetypen du vil utføre.
  3. Trykk på image eller image for å vise datamaskinnavnet hvor du vil sende dataene, og trykk deretter på datamaskinnavnet.
  4. Trykk på [Start].

Maskinen begynner å skanne.