Hjem > Scan (Skann) > Skanne med skannefunksjonene på Brother-maskinen > Lagre skannede dokumenter til en USB Flash-stasjon

Lagre skannede dokumenter til en USB Flash-stasjon

For å unngå å skade USB-flash-stasjonen eller dataene som er lagret på den, må du IKKE fjerne den mens maskinen skanner.

ADS-1300/ADS-1350W

1. Sett en USB-minnepinne i maskinen.
    Bekreft at USB-lampen er slått av. Hvis ikke, sjekk innstillingene for skannemålet. Mer informasjon imageimage Beslektet informasjon
  2. Trykk på image.
    Maskinen starter skanningen og lagrer de skannede dataene på USB Flash-stasjonen.
    image
    • Hvis du vil endre skanneinnstillingene, går du til Remote Setup og velger Skann til USB i navigasjonsruten.
    • (ADS-1350W) Hvis maskinen er koblet til via et nettverk, anbefaler vi å bruke Webbasert administrasjon til å konfigurere innstillingene til skanneren.

ADS-1800W

1. Sett en USB Flash-stasjon inn i maskinen.

Skann til USB-skjermbildet vises automatisk. Hvis Skann til USB-skjermbildet ikke vises, trykker du på [til USB] på startskjermbildet.

2. Hvis du vil endre skanneinnstillingene, trykker du på [Alternativer]. Konfigurerer følgende innstillinger:
    Alternativ Beskrivelse
    Tosidig skanning

Når du bruker tosidig skanning, velger du Tosidig skann: Lang kant slik at datafilens sideoppsett stemmer overens med originalen.

Fargeinnstilling

Velg fargeformatet for dokumentet.

Oppløsning

Velg skanneoppløsningen for dokumentet ditt.

Filtype

Velg filformat for dokumentet.

Dokumentstørrelse

Velg dokumentstørrelsen.

Fil Navn

Gi filen nytt navn.

Stil på filnavn

Velg rekkefølgen for visning av dato, tellernummer og andre elementer i filnavn.

Filstørrelse

Velg filstørrelsen for dokumentet.

Kantfyll for plastkort

Når På velges, fylles de fire kantene på det skannede plastkortbildet med hvitt mellomrom.

image
    Kantfyll for plastkort er kun tilgjengelig når man skanner fra kortsporet.
    Hopp over tom side

Når På er valgt, vil tomme sider bli hoppet over.

Skille dokumenter

Del opp et skannet bilde.

Når flere dokumenter er skannet, kan du dele opp og lagre dokumentene separat med denne funksjonen. Du kan også angi antall sider å dele et dokument etter.

Farge/grå TIFF-komprimering

Velg TIFF-filtypen for komprimering for et farget/grått dokument.

S&H TIFF-komprimering

Velg TIFF-filtypen for komprimering for et svart/hvitt-dokument.

Avanserte innstillinger Kontinuerlig skanning

Skann flere sider enn maksimumskapasiteten til ADF-en, og lagre dem som én datafil.

Etter skanningen av første bunke, trykker du på Fortsett for å skanne flere sider. Når skanningen er ferdig, trykker du på Fullfør.

Justering av fargetone

Juster lysstyrke og kontrast.

Autofargedeteksjon juster

Når Fargeinnstilling er satt til Auto, kan du justere oppdagelsesnivået for farge.

Hopp over tom side-følsomhet

Velg følsomhetsnivå for registrering av tomme sider i skannede data. Jo høyere følsomhet, jo enklere er det for maskinen å registrere tomme sider.

Marginnstillinger

Juster margene til dokumentet.

Angi ny standard

Lagre utskriftsinnstillingene dine som standardinnstillinger.

Fabrikkgjenoppretting

Gjenopprett innstillingene til fabrikkinnstillingene.

image
    • Trykk på [Lagre som snarvei] for å lagre innstillingene som en snarvei.
    • Hvis du vil velge [Langt papir (smalt)] eller [Langt papir (normalt)] for [Dokumentstørrelse], må du bruke følgende innstillinger:
      • [Tosidig skanning]: [Av]
      • [Fargeinnstilling]: Annen enn [Auto] ([Farge], [Grå] eller [Svart og hvitt])
      • [Oppløsning]: Lavere enn 300 dpi
      • [Hopp over tom side]: [Av]
    • Hvis signert PFD ble valgt fra [Filtype]-innstillingen, må du konfigurere sertifikatinnstillingene ved bruk av webbasert administrasjon.
  3. Trykk på [OK].
  4. Trykk på [Start].
    Maskinen starter skanningen og lagrer de skannede dataene på USB Flash-stasjonen.