Hjem > Innføring i din Brother-maskin > Oversikt over kontrollpanelet > Tilordne skannefunksjoner til enhetens skanneknapp 1

Tilordne skannefunksjoner til enhetens skanneknapp 1

Relaterte modeller:ADS‑1300 / ADS‑1350W
Tilordne en av følgende skannefunksjoner til image (knapp 1) hvis du vil bruke image som snarveiknapp:
  • Skann til USB
  • Skann til PC
  • WS-Scan (ADS-1350W)

Før du skanner, må du installere et skanneprogram (for eksempel Brother iPrint&Scan) og deretter konfigurere skanneinnstillingene ved hjelp av programmet.

Tilordne ved hjelp av eksternt oppsett når maskinen er tilkoblet via en USB-kabel

1. Gjør ett av følgende:
    • Windows

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinlisten og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy på venstre navigasjonslinje og deretter på Fjernoppsett.

• Mac

Finder-menylinjen, klikker du på >Programmer>Brother, velger modellnavnet og dobbeltklikker deretter på Brother Remote Setup-ikonet.

Hvis Søk etter enheter dialogboksen vises, velger du modellnavnet og klikker deretter på Koble til.
  2. Velg menyen Skannedestinasjon i navigasjonsruten, og velg deretter alternativet du vil tilordne i Knapp 1-feltet.
    image
    • Om nødvendig, kryss av i avmekingsboksen Bytt automatisk til «Skann til USB» hvis en USB-minnepinne settes inn.
    • (ADS-1350W) Velg alternativet WS-skann, og velg deretter datamaskinnavnet til maskinen du ønsker å sende data til i Mål «WS-skann»-feltet.
  3. Klikk på OK for å lukke vinduet for Fjernoppsett.

Tilordne ved hjelp av Webbasert administrasjon når maskinen er koblet til via et nettverk

Denne funksjonen er tilgjengelig for ADS-1350W.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du under maskinen, angitt med "Pwd". Endre standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på Scan (Skann)>Scan Destination (Skannemål).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Velg alternativet du vil tilordne i Button 1 (Knapp 1)-feltet.
    image
    • Om nødvendig, kryss av i avmekingsboksen Automatically switch to "Scan to USB" if a USB flash drive is inserted. (Bytt automatisk til "Skann til USB" hvis en USB-flash-enhet er satt inn.)
    • (ADS-1350W) Velg alternativet WS Scan (WS-Scan), og velg deretter datamaskinnavnet til maskinen du ønsker å sende data til i "WS Scan" Destination (Mål for "WB Scan")-feltet.
  6. Klikk på Submit (Send inn).