Hjem > Scan (Skann) > Skanne med skannefunksjonene på Brother-maskinen > Lagre skannede dokumenter ved å bruke Skann til arbeidsflyt-funksjonen

Lagre skannede dokumenter ved å bruke Skann til arbeidsflyt-funksjonen

Relaterte modeller:ADS‑1800W
Før skanning skal følgende gjøres ved å bruke Brother iPrint&Scan (for Windows og Mac):
  1. Sett opp innstillingene for Skann til arbeidsflyt. Mer informasjon imageimage Beslektede emner
  2. Trykk på Maskinens skanneinnstillinger>Arbeidsflyt på startskjermbildet og velg arbeidsflyten du opprettet.
  1. Trykk på image eller image for å vise [Arbeidsflyter], og trykk på den.
  2. Velg destinasjonen hvor du vil lagre de skannede dokumentene. Hvis flere datamaskiner er koblet til maskinen, trykker du på image eller image for å vise datamaskinen du vil lagre på, og trykker på den.
  3. Velg arbeidsflyten.
  4. Trykk på [Start].
    image
    • Trykk på [Lagre som snarvei] for å lagre innstillingene som en snarvei.
    Maskinen starter skanningen.