Hjem > Scan (Skann) > Skanne med skannefunksjonene på Brother-maskinen > Lagre skannede dokumenter på datamaskinen

Lagre skannede dokumenter på datamaskinen

ADS-1300/ADS-1350W

image
(ADS-1350W) Hvis maskinen er koblet til via et nettverk, anbefaler vi å bruke Webbasert administrasjon til å konfigurere innstillingene til skannemålet.

Bruk Brother iPrint&Scan for å endre skanneinnstillinger, for eksempel oppløsning, filstørrelse eller fargeinnstilling.

• Windows

Gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com/downloads for å laste ned det nyeste programmet.

• Mac

Last ned og installer Brother iPrint&Scan fra App Store.

Mer informasjon imageimage Beslektede emner
  1. Trykk på enhetens skanneknapp som er tilordnet som "Skann til PC".
    Maskinen starter skanningen.

ADS-1800W

1. Trykk på image eller image for å vise [til PC], og trykk på den.
  2. Hvis flere datamaskiner er koblet til maskinen, trykker du på image eller image for å vise datamaskinen du vil lagre på, og trykker på den.
  3. Hvis du vil endre skanneinnstillingene, trykker du på [Alternativer].
  4. Trykk på [Skanneinnstillinger]>[Angi enhet].
  5. Velg skanneinnstillingene som du vil endre.
    Alternativ Beskrivelse
    Tosidig skanning

Når du bruker tosidig skanning, velger du Tosidig skann: Lang kant slik at datafilens sideoppsett stemmer overens med originalen.

Fargeinnstilling

Velg fargeformatet for dokumentet.

Oppløsning

Velg skanneoppløsningen for dokumentet ditt.

Filtype

Velg filformat for dokumentet.

Dokumentstørrelse

Velg dokumentstørrelsen.

Hopp over tom side

Når På er valgt, vil tomme sider bli hoppet over.

Avanserte innstillinger Justering av fargetone

Juster lysstyrke og kontrast.

image
    Trykk på [Lagre som snarvei] for å lagre innstillingene som en snarvei.
  6. Trykk på [OK].
  7. Trykk på [Start].
    Maskinen starter skanningen.