Hjem > Scan (Skann) > Skanne med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) > Konfigurere innstillingene for Skann til arbeidsflyt ved å bruke Brother iPrint&Scan

Konfigurere innstillingene for Skann til arbeidsflyt ved å bruke Brother iPrint&Scan

Følgende betingelser må være oppfylt før du kan bruke Skann til arbeidsflyt:

• Windows

• Skannerdriveren er installert.

Last ned og installer driveren på support.brother.com/downloads.

• Standardinnstillingene er konfigurert for å skanne fra maskinen.

Konfigurer innstillingene ved å følge skjerminstruksjonene på Maskinens skanneinnstillinger-skjermbildet.

• Mac

• iPrint&Scan Push Scan Tool er installert.

Last ned og installer iPrint&Scan Push Scan Toolsupport.brother.com/downloads.

• Standardinnstillingene er konfigurert for å skanne fra maskinen.

Klikk på Maskinens skanneinnstillinger>Velg mappe... på startskjermbildet for Brother iPrint&Scan, og lagre hvor det er aktuelt. Fullfør prosessen ved å følge skjerminstruksjonene.

Opprette en arbeidsflyt

1. Klikk på Opprett arbeidsflyt på startskjermbildet for Brother iPrint&Scan.
  2. Opprett en arbeidsflyt ved å følge skjerminstruksjonene.
image
Hvis du ønsker å skanne fra maskinen, kryss av i Still inn denne arbeidsflyten. Den kan settes i gang fra maskinens kontrollpanel.-avkrysningsboksen før du trykker på Lagre-knappen.

Konfigurere arbeidsflyter

1. Klikk på Maskinens skanneinnstillinger>Arbeidsflyt på startskjermbildet for Brother iPrint&Scan.
  2. Velg den arbeidsflyten du vil vise når du trykker på knappen for arbeidsflyt på maskinen, og klikk på OK.

Endre eller slette arbeidsflyten

1. Klikk på imagePrograminnstilling>Styring av arbeidsflyt på startskjermbildet for Brother iPrint&Scan.
  2. Velg den arbeidsflyten du vil endre eller slette, og klikk på enten Redigere eller Slett.