Hjem > Scan (Skann) > Skanne med skannefunksjonene på Brother-maskinen > Sende skannede data til en e-postmottaker

Sende skannede data til en e-postmottaker

Relaterte modeller:ADS‑1800W
Denne funksjonen gir maskinen muligheten til å skanne dokumenter og sende dem til en e-postadresse uten at maskinen kobles til en datamaskin. For å sende skannede data som et vedlegg direkte til standard e-postapplikasjon ved bruk av iPrint&Scan-programvaren på datamaskinen, bruker du "Skann til e-postvedlegg"-funksjonen.
  • Vil du sende skannede data til en e-postmottaker, må du konfigurere maskinen til å kommunisere med nettverket og e-postserveren, som brukes til å sende og motta e-post.
  • Du kan konfigurere disse elementene i Webbasert administrasjon.
  • For å bruke funksjonen Skann til e-postserver må maskinen kobles til et nettverk og ha tilgang til en SMTP-server. Du trenger følgende SMTP-informasjon før du kan fortsette:
    • Serveradresse
    • Portnummer
    • Brukernavn
    • Krypteringstype (SSL eller TLS)
    • E-postserversertifikat (hvis brukt)

Hvis du ikke har denne informasjonen, kontakter du e-posttjenesteleverandøren eller nettverksadministratoren.

1. Trykk på image eller image for å vise [Til e-postserver], og trykk på den.
  2. Gjør ett av følgende for å angi destinasjonsadressen for e-posten:
    • For å angi e-postadressen manuelt, trykk på [Manual] og angi deretter e-postadressen med tastaturet på LCD-skjermen. Når du er ferdig, trykk på [OK].
    • Hvis e-postadressen er lagret i maskinens adressebok, trykker du på [Adressebok], og velg deretter e-postadressen.

Trykk på [OK].

3. Trykk på image for å bekrefte e-postadressen, og trykk deretter på [OK].
  4. Hvis du vil endre skanneinnstillingene, trykker du på [Alternativer]. Konfigurerer følgende innstillinger:
    Alternativ Beskrivelse
    Tosidig skanning

Når du bruker tosidig skanning, velger du Tosidig skann: Lang kant slik at datafilens sideoppsett stemmer overens med originalen.

Fargeinnstilling

Velg fargeformatet for dokumentet.

Oppløsning

Velg skanneoppløsningen for dokumentet ditt.

Filtype

Velg filformat for dokumentet.

Dokumentstørrelse

Velg dokumentstørrelsen.

Avsender info

Skriv inn et avsenderemne for e-posten din.

Fil Navn

Gi filen nytt navn.

Stil på filnavn

Velg rekkefølgen for visning av dato, tellernummer og andre elementer i filnavn.

Filstørrelse

Velg filstørrelsen for dokumentet.

Kantfyll for plastkort

Når På velges, fylles de fire kantene på det skannede plastkortbildet med hvitt mellomrom.

image
    Kantfyll for plastkort er kun tilgjengelig når man skanner fra kortsporet.
    Hopp over tom side

Når På er valgt, vil tomme sider bli hoppet over.

Skille dokumenter

Del opp et skannet bilde.

Når flere dokumenter er skannet, kan du dele opp og lagre dokumentene separat med denne funksjonen. Du kan også angi antall sider å dele et dokument etter.

Farge/grå TIFF-komprimering

Velg TIFF-filtypen for komprimering for et farget/grått dokument.

S&H TIFF-komprimering

Velg TIFF-filtypen for komprimering for et svart/hvitt-dokument.

Avanserte innstillinger Kontinuerlig skanning

Skann flere sider enn maksimumskapasiteten til ADF-en, og lagre dem som én datafil.

Etter skanningen av første bunke, trykker du på Fortsett for å skanne flere sider. Når skanningen er ferdig, trykker du på Fullfør.

Justering av fargetone

Juster lysstyrke og kontrast.

Autofargedeteksjon juster

Når Fargeinnstilling er satt til Auto, kan du justere oppdagelsesnivået for farge.

Hopp over tom side-følsomhet

Velg følsomhetsnivå for registrering av tomme sider i skannede data. Jo høyere følsomhet, jo enklere er det for maskinen å registrere tomme sider.

Marginnstillinger

Juster margene til dokumentet.

Angi ny standard

Lagre utskriftsinnstillingene dine som standardinnstillinger.

Fabrikkgjenoppretting

Gjenopprett innstillingene til fabrikkinnstillingene.

image
    • Trykk på [Lagre som snarvei] for å lagre innstillingene som en snarvei.
  5. Trykk på [OK].
  6. Trykk på [Start].
    Maskinen starter skanningen.