Overzicht van het bedieningspaneel

Figuur
1.
Foutindicator (met lampje)
De foutindicator geeft de foutstatus van de machine aan, zoals:
Document vastgelopen / Frontdeksel is open / Onbruikbaar apparaat / Niet-ondersteund apparaat / Detectie van meervoudige invoer, enzovoort
2.
Stroomindicator (met lampje)
Het lampje knippert op basis van de status van de machine.
3.
Stop-toets
Taak annuleren / Activeren / Foutherstel / Verbinding met Remote Setup verbreken
4.
Toets Scannen naar pc (met lampje)
Scannen naar pc / Activeren, enzovoort
5.
Toets Scannen naar USB (met lampje)
Scannen naar USB / Activeren, enzovoort

Weergave van lampjes

In de afbeeldingen in dit hoofdstuk worden de lampjes als volgt weergegeven:
Figuur of Figuur
Het lampje is uit.
Figuur of Figuur of Figuur
Het lampje brandt.
Figuur of Figuur of Figuur
Het lampje knippert.
Lampjes
Machinestatus
Figuur
Gereed
De machine is klaar om te scannen.
Figuur
Gereed (aangesloten op pc)
De machine is klaar om te scannen en is aangesloten op uw computer.
Figuur
Gereed (aangesloten via USB)
De machine is klaar om te scannen en is aangesloten op een USB-apparaat.
Figuur
Gereed (aangesloten op pc en via USB)
De machine is klaar om te scannen en is aangesloten op uw computer en een USB-apparaat.
Figuur
Slaapstand
De machine staat in de slaapstand (energiespaarstand). De machine gedraagt zich alsof deze uitgeschakeld is.
U kunt de machine op een van de volgende manieren activeren:
Druk op een willekeurige toets.
Open het bovendeksel.
Laad uw document.
De machine is nu gebruiksklaar.
Figuur
Remote Setup
Remote Setup wordt uitgevoerd. Om Remote Setup te annuleren, klikt u op de Cancel-knop in het Remote Setup-venster op uw computer.
Figuur
Scannen naar pc
Er wordt een scanbewerking uitgevoerd naar uw computer.
Opmerking Opmerking
De toets Scannen naar USB gaat branden wanneer het USB-flashstation op de machine is aangesloten.
Figuur
Scannen naar USB
Er wordt een scanbewerking uitgevoerd naar uw USB-apparaat.
Opmerking Opmerking
De toets Scannen naar pc gaat branden wanneer uw computer op de machine is aangesloten.
Figuur
Papier uitwerpen
De machine werpt papier uit. Als er geen document in de ADF ligt, of het uitwerpen van papier tijdelijk is gestopt, drukt u op de Stop-knop om het uitwerpen van het papier te voltooien.
Figuur
Apparaat controleren
De machine controleert het aangesloten USB-apparaat.
Opmerking Opmerking
De toets Scannen naar pc gaat branden wanneer uw computer op de machine is aangesloten.
Figuur
Firmware downloaden
De meest recente firmware wordt gedownload.
Figuur
Scheidingspad vervangen
Vervang de scheidingspad door een nieuw exemplaar. Zie De scheidingspad vervangen.
Figuur
Invoerrol vervangen
Vervang de invoerrol door een nieuw exemplaar. Zie De invoerrol vervangen.
Figuur
Scheidingspad en invoerrol vervangen
Vervang de scheidingspad en de invoerrol door een nieuw exemplaar. Zie De scheidingspad vervangen en De invoerrol vervangen.
Figuur
Frontdeksel is open
Sluit het frontdeksel van de machine.
Figuur
Document vastgelopen
Verwijder het vastgelopen document (zie Document vastgelopen) en ga dan als volgt te werk:
Als u een kaart wilt scannen, plaatst u deze verticaal.
Selecteer Lang papier (normale breedte) of Lang papier (smalle breedte) in de keuzelijst Scanformaat of Documentgrootte als u een lang document scant.
Ga op een van de volgende manieren te werk om de instellingen te wijzigen:
Zie Aangepaste scaninstellingen om te scannen met ControlCenter4 in de Startmodus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter4 in de Geavanceerde modus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter2 (Macintosh) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Macintosh) en volg de stappen.
Figuur
Geheugen vol
Het geheugen van de machine is vol, waardoor niet het hele document kan worden gescand. Ga op een van de volgende manieren te werk:
Druk op een willekeurige toets.
Schakel de machine uit en weer in door de stekker uit het stopcontact te halen en opnieuw aan te sluiten.
Figuur
Onbruikbaar apparaat
Koppel het onbruikbare apparaat los van de USB-poort. Schakel de machine uit en weer in door de stekker uit het stopcontact te halen en er weer in te steken.
Figuur
Detectie van meervoudige invoer
Er zijn meerdere pagina's tegelijk ingevoerd. Druk op Stop (zie Meervoudige invoer) en ga dan als volgt te werk:
Schakel voor het scannen van visitekaartjes het selectievakje Detectie te veel ingevoerd uit.
Schakel voor het scannen van plastic kaarten het selectievakje Modus plastic kaarten in.
Schakel bij gebruik van het hulpblad het selectievakje Modus hulpblad in.
Ga op een van de volgende manieren te werk om de instellingen te wijzigen:
Zie Aangepaste scaninstellingen om te scannen met ControlCenter4 in de Startmodus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter4 in de Geavanceerde modus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter2 (Macintosh) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Macintosh) en volg de stappen.
Controleer of de gegevens die zijn gescand voordat de meervoudige invoer werd gedetecteerd, zijn opgeslagen en ga verder met scannen vanaf de volgende pagina of vanaf het begin.
Opmerking Opmerking
Als u de knop Scannen naar USB op het bedieningspaneel gebruikt, worden de gegevens die zijn gescand voordat de meervoudige invoer werd gedetecteerd niet opgeslagen, tenzij het bestandstype is ingesteld op JPEG.
Figuur
Niet-ondersteund apparaat
Verwijder het niet-ondersteunde apparaat, zoals een mobiel apparaat dat geen ondersteuning biedt voor de modus USB-flashstation uit de USB-poort.
Figuur
Hub is onbruikbaar
Een hub of een USB-flashstation met een hub is aangesloten op de USB Direct Interface. Verwijder het niet-ondersteunde apparaat, zoals een USB-hub of een USB-flashstation dat een hub bevat.
Figuur
Opslag vol
Het aangesloten USB-flashstation is vol. Druk op een willekeurige toets en voer dan een van de volgende handelingen uit:
Verwijder ongebruikte bestanden of mappen van het USB-flashstation en probeer het opnieuw.
Gebruik een USB-flashstation met voldoende vrije ruimte.
Figuur
Toegangsfout
Het USB-flashstation werd tijdens een toegangsbewerking verwijderd. Druk op een willekeurige toets.
Figuur
Beveiligd apparaat
Het aangesloten USB-flashstation is beveiligd tegen schrijven. Verwijder het beveiligde USB-flashstation, druk op een willekeurige toets en voer een van de volgende stappen uit:
Schakel de schrijfbeveiliging van het USB-flashstation uit en probeer het opnieuw.
Gebruik een USB-flashstation waarop de schrijfbeveiliging is uitgeschakeld.
Figuur
Te veel bestanden
Uw machine kan geen gegevens opslaan naar een USB-flashstation als er te veel bestanden op staan. Verwijder het USB-flashstation, druk op een willekeurige toets en voer een van de volgende stappen uit:
Verwijder ongebruikte bestanden of mappen uit de hoofdmap van het USB-flashstation en probeer het opnieuw.
Gebruik een USB-flashstation dat minder dan 999 bestanden bevat.
Figuur
Bestandsnaam wijzigen
Druk op een willekeurige toets en voer dan een van de volgende handelingen uit:
Verwijder ongebruikte bestanden van het USB-flashstation en probeer het opnieuw.
Wijzig de bestandsnaam op een van de volgende manieren:
Zie Gescande gegevens opslaan om te scannen met ControlCenter4 in de Startmodus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter4 in de Geavanceerde modus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter2 (Macintosh) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Macintosh) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar USB en volg de stappen.
Figuur
Alle blanco pagina's overgeslagen
Alle gescande pagina's zijn overgeslagen als blanco pagina's. Druk op een willekeurige toets en voer dan een van de volgende handelingen uit:
Plaats uw document met de bedrukte zijde omlaag en de bovenrand eerst in de documentinvoer.
Schakel Blanco pagina's overslaan op een van de volgende manieren uit:
Zie Aangepaste scaninstellingen om te scannen met ControlCenter4 in de Startmodus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter4 in de Geavanceerde modus (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met ControlCenter2 (Macintosh) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Windows®) en volg de stappen.
Zie Scaninstellingen wijzigen om te scannen met de toets Scannen naar pc (Macintosh) en volg de stappen.
Figuur
Figuur
Figuur
Machinefout
Noteer de foutcode die door het lampje wordt aangegeven en geef deze door aan de klantenservice van Brother.