Meervoudige invoer

Er zijn meerdere documenten tegelijk ingevoerd. Volg de onderstaande stappen om de documenten te verwijderen.
1
Verwijder alle papier uit de documentinvoer.
2
Open het frontdeksel met de ontgrendelingshendel (1).
Figuur
3
Trek het document uit de machine.
Figuur
4
Sluit het frontdeksel.
5
Druk op een willekeurige toets.
6
Controleer of de gegevens die zijn gescand voordat de meervoudige invoer werd gedetecteerd, zijn opgeslagen en ga dan verder met scannen vanaf de volgende pagina of vanaf het begin.
Opmerking Opmerking
Als u de knop Scannen naar USB op het bedieningspaneel gebruikt, worden de gegevens die zijn gescand voordat de meervoudige invoer werd gedetecteerd niet opgeslagen, tenzij het bestandstype is ingesteld op JPEG.
VOORZICHTIG VOORZICHTIG
Raak het metalen gedeelte van het omhulsel van de scheidingspad NIET aan. Als u dat wel doet, kunt u letsel oplopen en de machine ernstig beschadigen.
Figuur
Belangrijk Belangrijk
Verwijder alle papier uit de documentinvoer voordat u het frontdeksel sluit.