De scheidingspad vervangen

Uw machine beschikt over een teller voor het aantal scans. Hiermee wordt automatisch geteld hoeveel pagina's er zijn gescand. Nadat er 50.000 pagina;s zijn gescand, wordt er in de Status Monitor een waarschuwing weergegeven dat de scheidingspad moet worden vervangen.
1
Open het bovendeksel (1) en het frontdeksel (2).
Figuur
2
Houd de knoppen (1) aan de binnenzijde van het frontdeksel ingedrukt en trek vervolgens het scheidingspadomhulsel (2) omlaag.
Figuur
VOORZICHTIG VOORZICHTIG
Raak het metalen gedeelte van het omhulsel van de scheidingspad NIET aan. Als u dat wel doet, kunt u letsel oplopen en de machine ernstig beschadigen.
Figuur
3
Houd de groene knoppen (1) van de scheidingspad ingedrukt en trek vervolgens de scheidingspad (2) omhoog.
Figuur
4
Bevestig een nieuwe scheidingspad in het omhulsel.
Figuur
5
Sluit het omhulsel. U moet een klik horen.
6
Sluit het frontdeksel en het bovendeksel.
7
Stel de teller opnieuw in (zie De tellers opnieuw instellen).
Opmerking Opmerking
Controleer het volgende:
Er wordt geen foutmelding weergegeven in de Status Monitor.
De lampjes geven niet aan dat de scheidingspad of scheidingspad en invoerrol moeten worden vervangen (zie Weergave van lampjes).