De vervangingscyclus voor verbruiksartikelen controleren (Windows®)

1
Dubbelklik op het pictogram Figuur (Status Monitor) in het systeemvak van de taakbalk. Het venster Brother Status Monitor wordt weergegeven.
2
Als in het venster Brother Status Monitor een waarschuwing wordt weergegeven dat het scheidingskussentje en/of de oppakrol moeten worden vervangen, bestelt u de betreffende onderdelen en installeert u deze.
Scherm