De vervangingscyclus voor verbruiksartikelen controleren (Macintosh)

1
Klik op het pictogram Figuur (ControlCenter2) in de menubalk en kies vervolgens Open.
Het venster van ControlCenter2 wordt weergegeven.
Opmerking Opmerking
Als het pictogram Figuur (ControlCenter2) niet wordt weergegeven in de menubalk, dubbelklikt u op het pictogram ControlCenter.
Het pictogram ControlCenter bevindt zich in Macintosh HD/Programma’s/Brother.
Het pictogram Figuur (ControlCenter2) wordt dan in de menubalk weergegeven.
2
Ga naar het tabblad INSTELLINGEN APPARAAT.
Scherm
3
Klik op de knop Status Monitor. Het venster Status Monitor wordt weergegeven.
4
Als in het venster Status Monitor een waarschuwing wordt weergegeven dat de scheidingspad en/of de invoerrol moeten worden vervangen, bestelt u de betreffende onderdelen en installeert u deze.
Scherm