Wanneer u de machine vervoert of verwijdert
Wanneer u de machine overdraagt aan een andere gebruiker of weggooit, moet u alle opgeslagen informatie (zoals de instellingen) wissen en de machine resetten naar het moment van aanschaf.
De machine resetten met Artspira:
Tik in de rechterbovenhoek van de startpagina van Artspira op
.Tik op de modelnaam van de machine die u wilt resetten.
Er wordt een scherm met informatie over de verbonden machine weergegeven.
Tik op [Terugzetten naar standaard].
Het resetten begint. Zet de machine niet uit tijdens dit proces.
