Useiden kohteiden siirtäminen tietokoneesta tulostimeen (Windows)

Kun siirrät useita kohteita P-touch Editorilla, noudata näitä ohjeita.

Tietotyyppi Siirrettävissä olevien kohteiden enimmäismäärä Tiedot

Malli

99
  • Kukin malli voi sisältää enintään 50 objektia.
  • Kunkin objektin sisältävien rivien enimmäismäärä vaihtelee tulostinmallin mukaan.

Tietokanta

99
  • Vain CSV-tiedostoja voi siirtää.
  • Kukin *.csv-tiedosto voi sisältää enintään 255 kenttää ja 65 000 tietuetta.

1. Yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla ja kytke sitten virta tulostimeen.
  2. Käynnistä P-touch Editor image.

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Editor tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

*Brother P-touch -kansio on luotu tai sitä ei ole luotu; tämä vaihtelee tietokoneen käyttöjärjestelmän mukaan.

3. Varmista, että mallisi nimi on valittuna aloitusnäytössä, ja napsauta sitten Siirrä.
  4. Napsauta Siirrä-ikkunassa Selaa... ja määritä siirrettävät kohteet.
    Määritetyt kohteet näkyvät tiedostoluettelossa.
  5. Varmista, että siirrettävät kohteet on valittu tiedostoluettelosta, ja napsauta sitten Siirrä.
  6. Valitse OK.
    Valitut kohteet siirretään tulostimeen.