Koti > Mallien siirtäminen tulostimeen tietokoneen avulla (Windows) > Mallin tai muiden tietojen siirtäminen tietokoneesta tulostimeen (Windows)

Mallin tai muiden tietojen siirtäminen tietokoneesta tulostimeen (Windows)

1. Yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla ja kytke sitten virta tulostimeen.
  2. Käynnistä P-touch Editor image.

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Editor tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

*Brother P-touch -kansio on luotu tai sitä ei ole luotu; tämä vaihtelee tietokoneen käyttöjärjestelmän mukaan.

3. Varmista, että mallisi nimi on valittuna aloitusnäytössä.
  4. Avaa haluamasi malli tai luo uusi asettelu.
  5. Valitse Tiedosto>Siirrä malli.
    Siirtoikkuna tulee näyttöön. Malli näkyy ikkunassa.
    image
  6. Jos haluat muuttaa kohteelle määritettyä Avainmääritys-numeroa (tulostimen muistipaikka), napsauta haluamaasi kohdetta ja valitse sitten numero.
    HUOMAUTUS
    • Tietokannalle ei ole määritetty Avainmääritys-numeroa.
    • Tulostin korvaa kaikki aiemmin tallennetut mallit, joilla on sama avainnumero kuin siihen siirrettävällä uudella mallilla.
  7. Jos haluat muuttaa mallin tai muiden tietojen siirtonimeä, napsauta haluamaasi kohdetta ja kirjoita uusi nimi.
    Merkkien määrä vaihtelee tulostimen mallin mukaan.
  8. Varmista, että siirrettävät mallit tai muut siirrettävät tiedot on valittu luettelosta, ja valitse sitten Siirrä.
  9. Valitse OK.
    Valitut kohteet siirretään tulostimeen.
image
Voit siirtää useita malleja tai muita tietoja samanaikaisesti. Lisää tietoa imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja