Koti > Tulosta tarroja > Siirrettyjen tietokantatietojen tulostaminen

Siirrettyjen tietokantatietojen tulostaminen

Voit siirtää CSV-tiedostoksi muunnetun tietokannan tarratulostimeesi, mukauttaa tekstiä ja tulostaa sitten päivitetyt tarrat.
  • Varmista, että tarratulostimeen siirtämääsi tietokantaan ei ole liitetty mallia.
  • Tietokannan tiedot tuodaan kuhunkin tarrasovelluksen tyyppiin kullekin tyypille määritettyjen lohkojen ja tarrojen lukumäärän mukaan.
  • Jos valittu tietokanta-alue on suurempi kuin kullekin tarranluontisovelluksen tyypille määritetty lohkojen ja tarrojen määrä, tietoja tuodaan, kunnes niiden enimmäismäärä saavutetaan.

Alla oleva taulukko esittää tulostustulokset jokaiselle tarranluontisovelluksen tyypille luotaessa tietokantoja, kuten seuraavissa esimerkeissä.

Esimerkki 1 Esimerkki 2
image
image
1,2 Valittu alue tietokannassa
Tarranluontisovelluksen tyyppi Tietojen tuontitapa

Tulostustulos

< Esimerkki 1 >

Tulostustulos

< Esimerkki 2 >

Yleinen

Kullekin tarralle erikseen

image
image

Etulevy

Kullekin tarralle erikseen

(Kun tarraa kohti on asetettu kaksi lohkoa)

image

(Kun tarraa kohti on asetettu kaksi lohkoa)

image

Kaapelitarra

Kullekin tarralle erikseen

image
image

Kaapelimerkintä

Kullekin tarralle erikseen

image
image

Kullekin lohkolle erikseen

image
image

Yhdistyspaneeli

Kullekin lohkolle erikseen

image
image

Pikayhdistyslohko

Kullekin lohkolle erikseen

image
image

PT-E310BT

1. Paina tulostettavan tarranluontisovelluksen tyypin painiketta.
  2. Paina image ja paina sitten image.
  3. Valitse tulostettava tietokanta painamalla image tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
    Valittu tietokanta näkyy nestekidenäytössä.
  4. Paina image, image, image tai image alueen ensimmäisen tulostettavan tietueen valitsemiseksi. Paina sitten OK-painiketta.
  5. Paina image, image, image tai image alueen viimeisen tulostettavan tietueen valitsemiseksi. Paina sitten OK-painiketta.
    Valitulla alueella olevat tietueet näkyvät korostettuina nestekidenäytössä.
  6. Paina image -painiketta.

PT-E510/PT-E560BT

1. Paina tulostettavan tarranluontisovelluksen tyypin painiketta.
  2. Paina image-painiketta.
  3. Valitse tulostettava tietokanta painamalla image tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
    Valittu tietokanta näkyy nestekidenäytössä.
  4. Paina image, image, image tai image alueen ensimmäisen tulostettavan tietueen valitsemiseksi. Paina sitten OK-painiketta.
  5. Paina image, image, image tai image alueen viimeisen tulostettavan tietueen valitsemiseksi. Paina sitten OK-painiketta.
    Valitulla alueella olevat tietueet näkyvät korostettuina nestekidenäytössä.
  6. Paina image -painiketta.