Koti > Tulosta tarroja > Siirrettyjen tietokantatietojen tulostaminen > Siirretyn tietokannan muokkaaminen

Siirretyn tietokannan muokkaaminen

PT-E310BT

1. Paina image ja paina sitten image.
  2. Valitse muokattava tietokanta painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
    Valittu tietokanta näkyy nestekidenäytössä.
  3. Valitse muokattava solu painamalla image tai image ja paina sitten pitkään OK-painiketta.
  4. Muokkaa solua ja paina sitten OK-painiketta. Peruuta muokkaus painamalla Esc ja sitten OK.
    image
    • Voit lisätä tai poistaa rivinvaihdon.
    • Käytettävissä olevien symbolien määrä on rajallinen.
    • Jokainen solu voi sisältää enintään viisi riviä.
  5. Paina Esc-painiketta.
    Muutoksesi tietokantaan tallennetaan.

PT-E510/PT-E560BT

1. Paina image-painiketta.
  2. Valitse muokattava tietokanta painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
    Valittu tietokanta näkyy nestekidenäytössä.
  3. Valitse muokattava solu painamalla image tai image ja paina sitten pitkään OK-painiketta.
  4. Muokkaa solua ja paina sitten OK-painiketta. Peruuta muokkaus painamalla Esc ja sitten OK.
    image
    • Voit lisätä tai poistaa rivinvaihdon.
    • Käytettävissä olevien symbolien määrä on rajallinen.
    • Jokainen solu voi sisältää enintään seitsemän riviä.
  5. Paina Esc-painiketta.
    Muutoksesi tietokantaan tallennetaan.