Tiettyjen tietojen etsiminen tietokannasta

PT-E310BT

1. Paina image ja paina sitten image.
  2. Valitse tulostettava tietokanta painamalla image tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
    Valittu tietokanta näkyy nestekidenäytössä.
  3. Kirjoita etsittävät tiedot tai etsittävä nimi.
    Kirjoita esimerkiksi ”B”, jos haluat etsiä kaikki ”B”-kirjaimen sisältävät merkkijonot. Kirjoita ”BR”, jos haluat etsiä kaikki merkkijonot, joissa on ”BR”.

Kirjoita niin monta kirjainta tai numeroa kuin tarvitaan.

image
  • Jos merkkijono sisältää kirjoittamasi merkin, nestekidenäytön kohdistin liikkuu kyseisen sisällön kohdalle ja korostaa sen. Jos sisältöä ei ole, kohdistin pysyy nykyisessä paikassaan.
  • Jos hakemasi merkki sisältyy useisiin tietokannan kenttiin, siirry seuraavaan merkin sisältävään kenttään painamalla image-painiketta ja sitten image-painiketta. Merkki korostetaan kentässä.
  • Paina image, jos haluat poistaa viimeisen merkin hakutiedoista. Kohdistin siirtyy seuraavaan jäljellä olevat hakumerkit sisältävään kenttään.

PT-E510/PT-E560BT

1. Paina image-painiketta.
  2. Valitse tulostettava tietokanta painamalla image tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
    Valittu tietokanta näkyy nestekidenäytössä.
  3. Kirjoita etsittävät tiedot tai etsittävä nimi.
    Kirjoita esimerkiksi ”B”, jos haluat etsiä kaikki ”B”-kirjaimen sisältävät merkkijonot. Kirjoita ”BR”, jos haluat etsiä kaikki merkkijonot, joissa on ”BR”.

Kirjoita niin monta kirjainta tai numeroa kuin tarvitaan.

image
  • Jos merkkijono sisältää kirjoittamasi merkin, nestekidenäytön kohdistin liikkuu kyseisen sisällön kohdalle ja korostaa sen. Jos sisältöä ei ole, kohdistin pysyy nykyisessä paikassaan.
  • Jos hakemasi merkki sisältyy useisiin tietokannan kenttiin, siirry seuraavaan merkin sisältävään kenttään painamalla image. Merkki korostetaan kentässä.
  • Paina image, jos haluat poistaa viimeisen merkin hakutiedoista. Kohdistin siirtyy seuraavaan jäljellä olevat hakumerkit sisältävään kenttään.