Koti > Tulosta tarroja > Siirrettyjen mallien tulostaminen > Siirretyn mallin poistaminen

Siirretyn mallin poistaminen

Kun poistat siirretyn mallin, se poistetaan vain tarratulostimestasi. Sitä ei poisteta P-touch Editorista tai tietokannastasi.
  1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Siirretyt mallit], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse poistettava malli painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Poista], ja paina sitten OK-painiketta.
    Näyttöön tulee [Poistetaanko?]-sanoma.
  5. Paina OK-painiketta.