Koti > Tulosta tarroja > Siirrettyjen mallien tulostaminen

Siirrettyjen mallien tulostaminen

Voit siirtää P-touch Editorilla luodut mallit tarratulostimeesi, mukauttaa tekstiä ja tulostaa sitten päivitetyt tarrat.
  1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Siirretyt mallit], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Näytä tulostettava malli painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Tulosta], ja paina sitten OK-painiketta.
image
Jos et ole vielä siirtänyt malleja P-touch Editorista, [Siirretyt mallit] ei ole näkyvissä asetusten luettelossa.

Lisää tietoa imageimage Liittyvät aiheet