Koti > Tulosta tarroja > Siirrettyjen mallien tulostaminen > Siirrettyjen mallien tulostaminen tietokannasta

Siirrettyjen mallien tulostaminen tietokannasta

Voit siirtää P-touch Editorilla luodut tietokannasta linkitetyt mallit tarratulostimeesi, mukauttaa tekstiä ja tulostaa sitten päivitetyt tarrat.
  1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Siirretyt mallit], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Näytä tulostettava malli painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Tulosta tietokannasta], ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Paina image, image, image tai image alueen ensimmäisen tulostettavan tietueen valitsemiseksi. Paina sitten OK-painiketta.
    Ensimmäisen tietueen rivi on korostettuna nestekidenäytössä.
  6. Paina image tai image alueen viimeisen tulostettavan tietuerivin valitsemiseksi.
  7. Paina OK-painiketta.
    Mallit tulostetaan.