Koti > Tulosta tarroja > Siirrettyjen mallien tulostaminen > Siirrettyjen mallien muokkaaminen ja tulostaminen

Siirrettyjen mallien muokkaaminen ja tulostaminen

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Siirretyt mallit], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse muokattava malli painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Muokk. tarraa (ei tall.)], ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse mallissa oleva muokattava objekti painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  6. Muokkaa objektia ja paina sitten OK.
    image
    Et pysty lisäämään tai poistamaan rivinvaihtoa, kun muokkaat siirrettyä mallia.
  7. Voit palata edelliseen näyttöön painamalla Esc-näppäintä.
  8. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Tulosta], ja paina sitten OK-painiketta.
image
Et voi tallentaa siirrettyyn malliin tehtyjä muutoksia.