Koti > Mallien siirtäminen tulostimeen tietokoneen avulla (Windows) > Mallien tai muiden tulostimeen tallennettujen tietojen varmuuskopiointi tietokoneeseen (Windows)

Mallien tai muiden tulostimeen tallennettujen tietojen varmuuskopiointi tietokoneeseen (Windows)

Varmuuskopioi tulostimeen tallennetut mallit tai muut tiedot tietokoneelle P-touch Transfer Managerilla. P-touch Transfer Manager asennetaan P-touch Editor 5.4:n kanssa; se saattaa olla käytössäsi olevan P-touch Editorin vanhempi versio. Lataa P-touch Editor 5.4 etsimällä sopiva Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys -vinkki osoitteesta support.brother.com.

image
  • Varmuuskopioituja malleja tai muita tietoja ei voi muokata tietokoneessa.
  • Varmuuskopioidut mallit ja tiedot eivät välttämättä ole siirrettävissä eri mallien välillä, mutta tämä vaihtelee tulostinmallin mukaan.
  1. Käynnistä P-touch Editor 5.4.
    Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Editor tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

*Brother P-touch -kansio on luotu tai sitä ei ole luotu; tämä vaihtelee tietokoneen käyttöjärjestelmän mukaan.

2. Avaa P-touch Transfer Manager -ikkuna.
    Valitse Tiedosto>Siirrä malli>Siirrä.
  3. Yhdistä tietokone tarratulostimeen ja kytke virta tarratulostimeen.
    Tulostimen mallin nimi näkyy tulostinkuvakkeen vieressä P-touch Transfer Manager -ikkunan kansionäkymässä.
  4. Valitse tulostin, josta varmuuskopioidaan, ja valitse sitten Varmuuskopioi.
    image
    Vahvistussanoma tulee näyttöön.
  5. Valitse OK.

Uusi kansio luodaan tulostimen alle kansionäkymässä. Kansion nimi perustuu varmuuskopion päivään ja aikaan. Kaikki tulostimen mallit ja muut tiedot siirretään uuteen kansioon ja tallennetaan tietokoneeseen.