Koti > Mallien siirtäminen tulostimeen tietokoneen avulla (Windows) > Tulostimen tietojen poistaminen tietokoneesta (Windows)

Tulostimen tietojen poistaminen tietokoneesta (Windows)

Käytä P-touch Transfer Manageria tulostimen tietojen poistamiseen tietokoneesta. P-touch Transfer Manager asennetaan P-touch Editor 5.4:n kanssa; se saattaa olla käytössäsi olevan P-touch Editorin vanhempi versio. Lataa P-touch Editor 5.4 etsimällä sopiva Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys -vinkki osoitteesta support.brother.com.

1. Käynnistä P-touch Editor 5.4.

Valitse Aloita>Brother P-touch>P-touch Editor tai kaksoisnapsauta työpöydän P-touch Editor -kuvaketta.

*Brother P-touch -kansio on luotu tai sitä ei ole luotu; tämä vaihtelee tietokoneen käyttöjärjestelmän mukaan.

2. Avaa P-touch Transfer Manager -ikkuna.
    Valitse Tiedosto>Siirrä malli>Siirrä.
  3. Yhdistä tietokone tarratulostimeen ja kytke virta tarratulostimeen.
    Tulostimen mallin nimi näkyy tulostinkuvakkeen vieressä P-touch Transfer Manager -ikkunan kansionäkymässä.
  4. Napsauta tulostinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Poista kaikki -valikko.
    image

Vahvistussanoma tulee näyttöön.

image
  5. Valitse OK.
    Kaikki tulostimeen tallennetut mallit ja muut tiedot poistetaan.