Hem > Felsökning > Återställa skrivaren

Återställa skrivaren

Om du vill ta bort alla sparade etikettfiler eller om skrivaren inte fungerar som den ska kan du återställa skrivarens interna minne.

Återställ inställningar på LCD-skärmen

Du kan återställa inställningarna på skrivaren.

1. Tryck på image (strömbrytaren) för att stänga av skrivaren.
  2. Tryck på och håll ner image (strömbrytaren) och image (Mata / OK) i cirka fem sekunder.
  3. Medan du håller ned strömbrytaren image trycker du på knappen image (Mata / OK) enligt följande:
    • Två gånger: återställ nätverksinställningarna
    • Fyra gånger: återställ skrivar- och användarinställningarna
    • Sex gånger: återställ alla inställningar till fabriksinställningarna
  4. Släpp strömbrytaren image.

Återställa data med Verktyg för skrivarinställning

Du kan använda Printer Setting Tool på en dator för att:

• Ta bort mallar och databaser
  • Återställa kommunikationsinställningarna
  • Återställa alla skrivarinställningar till fabriksinställningarna