Hem > Skrivarinställningar > Ändra skrivarinställningar med Verktyg för skrivarinställning (Windows)

Ändra skrivarinställningar med Verktyg för skrivarinställning (Windows)

• Kontrollera att skrivardrivrutinen har installerats på rätt sätt och att du kan skriva ut.
  • Anslut skrivaren till en dator med en USB-kabel.
image
  • Verktyg för skrivarinställning installeras utöver skrivardrivrutinen och annan programvara när installationsprogrammet används.
  1. Anslut skrivaren som ska konfigureras till datorn.
  2. Starta Printer Setting Tool.
    • Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019:

Klicka på Start>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8,1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klicka på ikonen Printer Setting Tool på skärmen Appar.

• Windows 7

Klicka på Start>Alla program>Brother>Label & Mobile Printer>Printer Setting Tool.

Huvudfönstret visas.

image
    1. Skrivare
      Visar en lista över de anslutna skrivarna.
    2. Kommunikationsinställningar

(RJ-3250WB) Ange inställningar för trådbundet LAN (Wi-Fi), trådlöst LAN och Bluetooth-kommunikation.

(RJ-3230B) Ange inställningar för trådbundet LAN och Bluetooth-kommunikation.

3. Enhetsinställningar
      Ange enhetsinställningarna.
    4. Inställningar för P-touch Template

Ange inställningar för P-touch Template.

Mer information imageimage P-touch manual för mallar/ Referenslista med styrkoder (endast på engelska). Du kan hämta de senaste manualerna från Brother support webbsida på support.brother.com/manuals.

5. Inställning av pappersformat
      Du kan lägga till information och inställningar för media i skrivardrivrutinen om du vill använda andra storlekar än dem som finns i listan Pappersformat i skrivardrivrutinen.
      OBS
      Du måste vara inloggad med administratörsbehörigheter för att öppna Inställning av pappersformat.
    6. Avsluta
      Fönstret stängs.
  3. Se till att skrivaren du vill konfigurera visas vid Skrivare.

Om en annan skrivare visas, väljer du den du vill ha i listrutan.

4. Välj inställningarna du vill ändra och ange eller ändra inställningarna i dialogrutan.
  5. Klicka på Verkställ när du vill tillämpa inställningarna på skrivaren.
  6. Slutför inställningarna genom att klicka på Avsluta i huvudfönstret.

image
Använd endast Printer Setting Tool (Verktyg för skrivarinställning) till att konfigurera skrivaren när den är i beredskapsläge. Skrivaren kanske inte fungerar som den ska om du försöker konfigurera den när den bearbetar en utskrift eller skriver ut.