Hem > Skrivarinställningar > Ändra skrivarinställningar med Verktyg för skrivarinställning (Windows) > Inställningar för P-touch Template i Verktyg för skrivarinställning (Windows)

Inställningar för P-touch Template i Verktyg för skrivarinställning (Windows)

Med P-touch Template-läget kan du infoga data i text och streckkodsobjekt från en hämtad mall med andra enheter som är anslutna till skrivaren. Tillgängliga alternativ och tillbehör kan variera beroende på ditt land. Använd inställningar för P-touch Template i Verktyg för skrivarinställning om du vill ange eller ändra P-touch Template-funktioner.

image
  • P-touch Template-läget är också kompatibelt med andra inmatningsenheter som vågar, testmaskiner, styrenheter eller en programmerbar logisk enhet.
  • Mer information om inställningar för P-touch Template imageimage P-touch manual för mallar/ Referenslista med styrkoder (endast på engelska). Du kan hämta de senaste manualerna från Brother support webbsida på support.brother.com/manuals.

image
  1. Default Command Mode (Standardkommandoläge)
    Anger P-touch Template-läget som standardläge. Om du vill ändra läget väljer du läget genom att öppna fliken Hantering i fönstret Enhetsinställningar.
  2. Default Template Number (Standardmallnummer)
    Ange ett standardmallnummer som skrivaren väljer när den slås på. Om du inte vill överföra en mall till skrivaren ska du inte ange ett mallnummer.
  3. Data Delimiter for P-touch Template (Databegränsare för P-touch Template)
    Visar en symbol som används för att ange avgränsningarna mellan datagrupper i en fil (högst 20 tecken).
  4. Trigger for P-touch Template Printing (Utlösare för P-touch Template-utskrift)
    Välj en utlösare för att börja skriva ut bland flera alternativ.
    • Command Character (Kommandotecken): Börjar skriva ut när kommandotecknet som anges här tas emot.
    • Data Insertion into All the Objects (Datainsättning i alla objekt): Börjar skriva ut när avgränsaren för det sista objektet tas emot.
    • Received Data Size (Storlek mottagna data): Börjar skriva ut när antalet tecken som anges här tas emot. Avgränsare räknas inte in i antalet tecken.
  5. Character Code Table (Tabell för teckenkod)
    Välj en av teckenuppsättningarna.
  6. International Character Set (Internationell teckenuppsättning)
    Lista över teckenuppsättningar för specifika länder. Följande koder varierar beroende på det valda landet:
    23h 24h 40h 5Bh 5Ch 5Dh 5Eh 60h 7Bh 7Ch 7Dh 7Eh
    Mer information om hur du ändrar tecknen imageimage P-touch manual för mallar/ Referenslista med styrkoder (endast på engelska). Du kan hämta de senaste manualerna från Brother support webbsida på support.brother.com/manuals.
  7. Command Prefix Character (Kommandoprefixtecken)
    Anger teckenkoden för prefixet som identifierar kommandon som används i P-touch Template-läge.
  8. Non-Printed Character (Ej utskrivet tecken)
    Tecken som anges här skrivs inte ut när data tas emot (maximalt 20 tecken).
  9. Available Return Code (Tillgänglig returkod)
    Den här radmatningskoden används vid matning av data för att visa att efterföljande data ska flyttas till nästa rad i ett textobjekt. Välj en av fyra radmatningskoder eller skriv radmatningskoden som du vill använda (maximalt 20 tecken).
  10. Replace FNC1 (Ersätt FNC1)
    Ersätter GS-koder med FNC1.
  11. Number of Copies (Antal kopior)
    Anger antalet kopior (som mest 99 kopior).
  12. Inverted 180 Degrees (Inverterad 180 grader)
    Om kryssrutan är markerad roteras data 180 grader innan de skrivs ut.
  13. Default (Standard)
    Återställer alla inställningsvärden i dialogrutan för inställningar av P-touch Template till standardvärdena.
  14. Cancel (Avbryt)
    Inställningarna avbryts och dialogrutan stängs. Inställningarna ändras inte.
  15. Set (Ställ in)
    Tillämpar inställningarna på skrivaren. Spara de angivna inställningarna i en kommandofil för framtida användning genom att välja kommandot Save in Command File (Spara i kommandofil) i rullgardinsmenyn.

Den sparade kommandofilen kan användas med masslagringsläget för att tillämpa inställningarna på en skrivare.