Hem > Felsökning > Problem med batteriladdare (tillval)

Problem med batteriladdare (tillval)

Om det uppstår problem som du inte kan åtgärda kontaktar du din Brother-återförsäljare eller Brothers kundtjänst för att få hjälp.

Problem Lösning
Laddningsindikatorn släcks men batteriet är inte fulladdat. Laddningen stoppas om batteriet blir för hett eller för kallt. Vänta ett tag och försök att ladda batteriet senare.
Laddningsindikatorn blinkar med orange sken. Ett fel uppstod vid laddning.
  • Torka av laddningskontakterna på laddaren och batteriet med en torr trasa.
  • Byt ut batteriet mot ett nytt.
  • Vänta ett tag och försök att ladda batteriet senare.