Hem > Felsökning > Problem med laddningsvagga (tillval)

Problem med laddningsvagga (tillval)

Om det uppstår problem som du inte kan åtgärda kontaktar du din Brother-återförsäljare eller Brothers kundtjänst för att få hjälp.

Problem Lösning
LED-indikatorn för laddning släcks men batteriet är inte fulladdat. Laddningen stoppas om batteriet blir för hett eller för kallt. Vänta ett tag och försök att ladda batteriet senare.
LED-indikatorn för laddning blinkar rött.
  • Batteriet är inte laddat. Se till att nätadaptern är inkopplad i laddningsvaggan.
  • Torka av laddningsvaggans kontakter på laddningsvaggan och batteriet med en torr trasa.
  • Byt ut batteriet mot ett nytt.
Skrivaren slås inte på när den placeras i laddningsvaggan.
  • Sätt i skrivaren på rätt sätt i laddningsvaggan.
  • Se till att nätadaptern är korrekt ansluten.
  • Återanslut nätadaptern.
Skrivaren skriver inte ut via LAN-kabeln.
  • Sätt i skrivaren på rätt sätt i laddningsvaggan.
  • Anslut LAN-kabeln på rätt sätt.
  • Välj rätt drivrutin i Enheter och skrivare. Om laddningsvaggan är ansluten kommer ditt operativsystem också att visa en kopia av skrivardrivrutinens ikon (till exempel: Brother RJ-:****WB (Kopia 1)) i Enheter och skrivare. Se till att den inte är vald.