Hem > Felsökning > Problem med Linerless Platen Kit (valfritt)

Problem med Linerless Platen Kit (valfritt)

Problem Lösning
Utskriftskvaliteten är låg.
  • Installera Linerless Platen Kit korrekt.
  • Rengör skrivhuvudet.
Skrivaren matar inte ut papper.
  • Installera Linerless Platen Kit korrekt.
  • Ställ in rullen korrekt.
  • Kontrollera om en etikett eller fästmaterial har fastnat under luckan till rullens utrymme. Om så är fallet rengör du insidan av luckan.
Media har fastnat. Kontrollera följande punkter. Om skrivaren fortfarande har fastnat ersätter du Linerless Platen Kit.
  • Installera Linerless Platen korrekt.
  • Torka bort kvarvarande klisterrester i papperets utmatningsväg.
  • Rengör rullens utrymme och mediarullhållare.
  • Rullens fästmaterial kan vara för starkt. Prova med en annan rulle (med mindre fästmaterial).